Végpontvédelmi újdonságok a Delltől

​A Dell bejelentette a legújabb biztonsági megoldásait, amelyek az üzleti számítógépek fenyegetettségek elleni védelmét hivatottak fokozni.
 

A gyors átállás a távoli munkavégzésre, valamint a felhő alapú alkalmazások használata miatt új támadási felületek nyíltak a végpontokon. A vállalatok helyszíntől, iparágtól és mérettől függetlenül célponttá válhatnak. Ezt támasztja alá a Futurum Research felmérése, amely szerint a cégek 44 százalékát érte legalább egy hardver- vagy BIOS-szintű támadás az elmúlt 12 hónapban.
 
A Dell biztonsági portfóliója (Dell Trusted Devices) a teljes beszállítói láncra és eszközéletciklusra kiterjedően biztosítja a gyártó üzleti számítógépeinek védelmét. A "csomag" operációs rendszer felett és alatt működő biztonsági megoldásokból áll, különféle módszerekkel segít a vállalatoknak megelőzni, észlelni és kezelni a fenyegetéseket, jobb átlagos észlelési idővel (MTTD) és átlagos problémamegoldási idővel (MTTR).
 
Az Intel ME Verification ellenőrzi a firmware-t, és észleli az esetleges illetéktelen hozzáféréseket. Emellett a rendszerbiztonság szempontjából kulcsfontosságú rendszerindítási folyamatokat vizsgálja, és további, az operációs rendszer szintje alatt működő biztonsági rétegeket biztosít.
 
Eközben a Dell Trusted Device SIEM Integration teljesen átláthatóvá teszi a kritikus biztonsági eseményeket, és hozzájárul az olyan átfogó biztonsági elemzések elvégzéséhez, amelyek az operációs rendszer szintje alá is betekintést adnak védelmi szempontból.
Vélemények
 
  1. 3

    Az Adobe Commerce és a Magento Open Source is biztonsági hibajavítással bővült.

  2. 3

    A VMware egy biztonsági hibajavítást tett letölthetővé a vRealize megoldásaihoz.

  3. 3

    ​A Lockbit.YEB zsarolóvírus a szerverek és a szerveralkalmazások esetében is komoly pusztításra képes.

 
Partnerhírek
​Agresszív zsarolóvírus-taktikákról számolt be az ESET

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő ESET közzétette a 2021 második harmadát vizsgáló vírusriportját, amely összefoglalja észlelőrendszereinek legfontosabb statisztikáit és kutatási eredményeit.

Az 5 leggyakoribb, tinédzsereket célzó csalási módszer

A hamisított designer termékektől a „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” típusú állásajánlatokig – íme, öt gyakori trükk, melyekkel a csalók a kamaszok pénzét és személyes adatait próbálják megszerezni.

hirdetés
Közösség