Nem feledkezett meg az Azure Stack-ről a Check Point

​A Check Point Microsoft Azure kompatibilis vSEC felhőbiztonsági megoldása mostantól támogatja az Azure Stack-et is.
 

Azzal, hogy a legkülönbözőbb méretű szervezetek gyors tempóban állnak át a felhő alapú technológiák alkalmazására, egyre több adat kerül ki a hagyományos, helyhez kötött biztonsági ellenőrzések hatóköréből. A stabil biztonsági állapot elérése egy egyre inkább diverzifikált és szétszórt hálózatban seregnyi új kihívást hoz felszínre.

A Check Point vSEC (virtualization security) védi a felhő alapú rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen. Célja, hogy a többrétegű védelmet kiterjessze a felhős környezetekre, legyen szó nyilvános vagy privát cloud computingról.

A megoldás kiegészíti a Microsoft által biztosított kontrollokat és védelmi mechanizmusokat. Központosított és egységesített biztonságmenedzsmentet nyújt a nyilvános és privát felhők, valamint a helyi hálózatok számára. Ezzel a különböző infrastruktúrákban nagyobb fokú átláthatóságot és felügyeletet tesz lehetővé. Képes a biztonsági házirendek definiálására, azok betartatására, a naplózásra és a jelentéskészítésre.

„A vSEC átfogó fenyegetések elleni védelmet kínál, biztosítja valamennyi releváns fenyegetés detektálását mind a fizikai, mind a virtuális környezetekben. Ezzel segíti a szervezeteket a felhő alapú technológiákra való átállásban" - nyilatkozta Itai Greenberg, a Check Point felhőbiztonsági üzletágának vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    A MediaWiki négy biztonsági rés miatt kapott frissítést.

  2. 4

    A Microsoft JET Database Engine egy nulladik napi hiba miatt válhat kiszolgáltatottá.

  3. 1

    A Zexlex trójainak egy célja van: szabad bejárást biztosítani a támadók számára a fertőzött számítógépekbe.

Partnerhírek
Kézzel írták a járatinformációkat - zsarolóvírus miatt

​Zsarolóvírusos támadás miatt a bristoli repülőtér utastájékoztató információs táblái nem működtek, helyette kézzel írott információs táblákon tájékoztatták az utasokat.

Egyszerűen feltörhető a gyenge jelszóval védett wifi hálózat

Relatíve egyszerűen feltörhető a wifi hálózatok jelszava, ezért a következő szabvány érkezéséig azt javasoljuk, mindenki hosszabb és bonyolultabb jelszóval védje helyi hálózatát.

hirdetés
Közösség
1