Nem feledkezett meg az Azure Stack-ről a Check Point

​A Check Point Microsoft Azure kompatibilis vSEC felhőbiztonsági megoldása mostantól támogatja az Azure Stack-et is.
 
hirdetés
Azzal, hogy a legkülönbözőbb méretű szervezetek gyors tempóban állnak át a felhő alapú technológiák alkalmazására, egyre több adat kerül ki a hagyományos, helyhez kötött biztonsági ellenőrzések hatóköréből. A stabil biztonsági állapot elérése egy egyre inkább diverzifikált és szétszórt hálózatban seregnyi új kihívást hoz felszínre.

A Check Point vSEC (virtualization security) védi a felhő alapú rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen. Célja, hogy a többrétegű védelmet kiterjessze a felhős környezetekre, legyen szó nyilvános vagy privát cloud computingról.

A megoldás kiegészíti a Microsoft által biztosított kontrollokat és védelmi mechanizmusokat. Központosított és egységesített biztonságmenedzsmentet nyújt a nyilvános és privát felhők, valamint a helyi hálózatok számára. Ezzel a különböző infrastruktúrákban nagyobb fokú átláthatóságot és felügyeletet tesz lehetővé. Képes a biztonsági házirendek definiálására, azok betartatására, a naplózásra és a jelentéskészítésre.

„A vSEC átfogó fenyegetések elleni védelmet kínál, biztosítja valamennyi releváns fenyegetés detektálását mind a fizikai, mind a virtuális környezetekben. Ezzel segíti a szervezeteket a felhő alapú technológiákra való átállásban" - nyilatkozta Itai Greenberg, a Check Point felhőbiztonsági üzletágának vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    A Linux Kernel közepes veszélyességű hibája jogosulatlan rendszerhozzáférést tehet lehetővé.

  2. 1

    A ChaoPZ trójai elsősorban rendszerinformációkat lop, de azért a jelszavak sem kerülik el a figyelmét.

  3. 3

    A NetBSD fejlesztői két sebezhetőségről számoltak be.

 
Partnerhírek
G DATA vs. Tamás zsarolóvírusa

Kaptunk egy új zsarolóvírus mintát Tamástól, aki azt írta nekünk, hogy a VirusTotal szerint ezt az új kártevőt egy neves vírusirtó sem tudja megállítani.

Jól fizet a hibavadászat

A legjobban kereső etikus hackerek 2,7-szer jobban keresnek, mint a hazájukban dolgozó szoftverfejlesztő mérnökök – derült ki egy friss felmérésből.

hirdetés
Közösség
1