Nem feledkezett meg az Azure Stack-ről a Check Point

​A Check Point Microsoft Azure kompatibilis vSEC felhőbiztonsági megoldása mostantól támogatja az Azure Stack-et is.
 
hirdetés
Azzal, hogy a legkülönbözőbb méretű szervezetek gyors tempóban állnak át a felhő alapú technológiák alkalmazására, egyre több adat kerül ki a hagyományos, helyhez kötött biztonsági ellenőrzések hatóköréből. A stabil biztonsági állapot elérése egy egyre inkább diverzifikált és szétszórt hálózatban seregnyi új kihívást hoz felszínre.

A Check Point vSEC (virtualization security) védi a felhő alapú rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen. Célja, hogy a többrétegű védelmet kiterjessze a felhős környezetekre, legyen szó nyilvános vagy privát cloud computingról.

A megoldás kiegészíti a Microsoft által biztosított kontrollokat és védelmi mechanizmusokat. Központosított és egységesített biztonságmenedzsmentet nyújt a nyilvános és privát felhők, valamint a helyi hálózatok számára. Ezzel a különböző infrastruktúrákban nagyobb fokú átláthatóságot és felügyeletet tesz lehetővé. Képes a biztonsági házirendek definiálására, azok betartatására, a naplózásra és a jelentéskészítésre.

„A vSEC átfogó fenyegetések elleni védelmet kínál, biztosítja valamennyi releváns fenyegetés detektálását mind a fizikai, mind a virtuális környezetekben. Ezzel segíti a szervezeteket a felhő alapú technológiákra való átállásban" - nyilatkozta Itai Greenberg, a Check Point felhőbiztonsági üzletágának vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    Az OpenSSL kapcsán két sérülékenységről hullt le a lepel.

  2. 3

    Az IBM Security Guardium biztonsági hibája a titkosítási szintek manipulálását teszi lehetővé.

  3. 4

    A Microsoft a Malware Protection Engine esetében egy veszélyes sérülékenységet orvosolt.

 
Partnerhírek
Egy repülőgépet is fel lehet törni?

Nem laboratóriumi körülmények között, távolról be lehet törni egy repülőgép hálózatába.

​A Google mindig tudja, hol vagy?

Akkor is gyűjti az androidos készülékek tulajdonosainak lokációs adatait a Google, amikor kikapcsolták a helyfüggő szolgáltatásokat – ezt az adatvédelmi szabályzatban nem jelezték.

hirdetés
Közösség
1