Nem feledkezett meg az Azure Stack-ről a Check Point

​A Check Point Microsoft Azure kompatibilis vSEC felhőbiztonsági megoldása mostantól támogatja az Azure Stack-et is.
 
hirdetés
Azzal, hogy a legkülönbözőbb méretű szervezetek gyors tempóban állnak át a felhő alapú technológiák alkalmazására, egyre több adat kerül ki a hagyományos, helyhez kötött biztonsági ellenőrzések hatóköréből. A stabil biztonsági állapot elérése egy egyre inkább diverzifikált és szétszórt hálózatban seregnyi új kihívást hoz felszínre.

A Check Point vSEC (virtualization security) védi a felhő alapú rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen. Célja, hogy a többrétegű védelmet kiterjessze a felhős környezetekre, legyen szó nyilvános vagy privát cloud computingról.

A megoldás kiegészíti a Microsoft által biztosított kontrollokat és védelmi mechanizmusokat. Központosított és egységesített biztonságmenedzsmentet nyújt a nyilvános és privát felhők, valamint a helyi hálózatok számára. Ezzel a különböző infrastruktúrákban nagyobb fokú átláthatóságot és felügyeletet tesz lehetővé. Képes a biztonsági házirendek definiálására, azok betartatására, a naplózásra és a jelentéskészítésre.

„A vSEC átfogó fenyegetések elleni védelmet kínál, biztosítja valamennyi releváns fenyegetés detektálását mind a fizikai, mind a virtuális környezetekben. Ezzel segíti a szervezeteket a felhő alapú technológiákra való átállásban" - nyilatkozta Itai Greenberg, a Check Point felhőbiztonsági üzletágának vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    A phpMyAdmin két sebezhetőséget tartalmaz.

  2. 3

    A Dropbox Android kompatibilis mobil alkalmazását két sérülékenység sújtja.

  3. 1

    A Danabot trójai túlzottan nagy érdeklődéssel figyeli a levelező- és FTP-szoftvereket, hogy aztán azokból hitelesítő adatokat kaparintson meg.

 
Partnerhírek
Foci-vb: hamis nyereményjátékok és mezek

Az ESET szakemberei felhívták a figyelmet arra, hogy a szurkolók mellett a csalók is készen állnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra, és óvatosságra intették a felhasználókat.

​Virtuális asszisztens vagy beépített ügynök?

A reklámvideók szerint a virtuális asszisztensek jelentősen megkönnyítik a mindennapjainkat. De mint minden technológiai termék esetében, a biztonságra itt is figyelnünk kell.

hirdetés
Közösség
1