Nem feledkezett meg az Azure Stack-ről a Check Point

​A Check Point Microsoft Azure kompatibilis vSEC felhőbiztonsági megoldása mostantól támogatja az Azure Stack-et is.
 
hirdetés
Azzal, hogy a legkülönbözőbb méretű szervezetek gyors tempóban állnak át a felhő alapú technológiák alkalmazására, egyre több adat kerül ki a hagyományos, helyhez kötött biztonsági ellenőrzések hatóköréből. A stabil biztonsági állapot elérése egy egyre inkább diverzifikált és szétszórt hálózatban seregnyi új kihívást hoz felszínre.

A Check Point vSEC (virtualization security) védi a felhő alapú rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen. Célja, hogy a többrétegű védelmet kiterjessze a felhős környezetekre, legyen szó nyilvános vagy privát cloud computingról.

A megoldás kiegészíti a Microsoft által biztosított kontrollokat és védelmi mechanizmusokat. Központosított és egységesített biztonságmenedzsmentet nyújt a nyilvános és privát felhők, valamint a helyi hálózatok számára. Ezzel a különböző infrastruktúrákban nagyobb fokú átláthatóságot és felügyeletet tesz lehetővé. Képes a biztonsági házirendek definiálására, azok betartatására, a naplózásra és a jelentéskészítésre.

„A vSEC átfogó fenyegetések elleni védelmet kínál, biztosítja valamennyi releváns fenyegetés detektálását mind a fizikai, mind a virtuális környezetekben. Ezzel segíti a szervezeteket a felhő alapú technológiákra való átállásban" - nyilatkozta Itai Greenberg, a Check Point felhőbiztonsági üzletágának vezetője.
Vélemények
 
  1. 4

    A támogatással rendelkező Windows operációs rendszerekben javítható a WPA/WPA2 sebezhetőség.

  2. 4

    Az ArubaOS fejlesztői elkészítették a WPA/WPA2 kapcsán felmerült sebezhetőségek javításait.

  3. 4

    A Juniper több terméke esetében is befoltozta a WPA/WPA2-vel összefüggő sérülékenységeket.

 
Partnerhírek
Európai kiberbiztonsági hónap

Az Európai Hálózatbiztonsági Ügynökség (ENISA) által immár 5. alkalommal szervezett októberi kampány célja a kiberfenyegetések részletes bemutatása és a biztonságtudatosság növelése.

Gyorsan változnak az adathalász weboldalak

Változtattak támadási technikájukon az adathalász hackerek: ahelyett, hogy egy adott weboldalra tereljék a felhasználókat, pár óránként változtatják a webcímeket, hogy ne lehessen letiltani őket.

hirdetés
Közösség
1