Nagyot lehet kaszálni a biztonsági hibákkal

A HackerOne a működése során eddig több mint 300 millió dollárt fizetett ki biztonsági hibákat feltáró etikus hackereknek.
 

A 2012-ben alapított HackerOne egy újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor az elmúlt napokban átlépte a bűvös 300 milliós határt. Ez azt jelenti, hogy a sebezhetőségi információkkal kereskedő platform eddig több mint 300 millió dollár jutalomban részesítette a biztonsági hibákat bejelentő szakértőket, etikus hackereket. Mindez egyben jól szemlélteti azt is, hogy a hibavadászatra szakosodott kezdeményezések, cégek és egyéb szerveződések fénykorukat élik, és egy igencsak pörgő piacon tevékenykednek.

A HackerOne elárulta, hogy az az etikus hacker, akinek eddig a legtöbb jutalmat fizette ki, már több mint 4 millió dollárral lett gazdagabb. Mellette harminc olyan szakember van, akik egyenkét több mint egymillió dollárt kerestek a biztonsági rések utáni hajtóvadászatukkal.

 
 
  1. 3

    A Drupal egyik modulja kapcsán egy biztonsági hibára derült fény.

  2. 3

    Az Apache Struts egy biztonsági hiba miatt kapott frissítést.

  3. 3

    A LockBit.YJ zsarolóvírus legújabb variánsa sem kíméli a fájlokat.

Partnerhírek
Minden, amit tudniuk kell, mielőtt használni kezdjük a ChatGPT-t.

Mielőtt megpróbáljuk kihasználni az innovatív AI eszközök előnyeit, meg kell tanulnunk biztonságosan, adataink veszélyeztetése nélkül igénybe venni azokat.

Elég okosak vagyunk egy okosotthonhoz?

Íme az ESET szakértőinek tanácsai arról, hogy hogyan használjuk otthonunkban az okoseszközöket.

hirdetés
Közösség