Ingyenes vírusirtó programhoz juthatnak a családok

​Ezer családnak ad ingyen Bitdefender Total Security 2020 vírusirtót a biztributor cég.
 

A digitális oktatás hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi terheket enyhítendő, ezer darab Bitdefender Total Security 2020 - egyszerre 5 eszközön használható -, magyar nyelvű biztonsági szoftvert ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.
 
A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon) egy évig használható. A vírusvédelmen és a személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és a jelszólopások ellen is védelmet nyújt, miközben a számítógép titkosítását, valamint a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekek számára káros weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható.
 
Nemes Dániel, a biztributor elnöke elmondta: "A digitális oktatás bevezetése a szomorú apropó ellenére is örömteli, de a megváltozott helyzetben felmerülő biztonsági kérdések a szülők nagy részét váratlanul érik. Az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt védekezés szükséges"
 
A vírusirtót a koronavirus@biztributor.hu címen lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A cég azt kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása nehézséget okozna. (A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.)
Vélemények
 
  1. 3

    A Fortinet egy biztonsági rést foltozott be.

  2. 3

    A Nextcloud kapcsán egy biztonsági rendellenességre derült fény.

  3. 2

    ​A WastedLocker zsaroló program nagy felfordulást képest okozni a számítógépeken, és biztonsági mentések hiányában akár helyreállíthatatlan károkat is előidézhet.

 
Partnerhírek
​Az ESET kutatói felfedezték a KryptoCibule-t

Egy korábban nem ismert rosszindulatú trójai szoftvercsaládot fedeztek fel az ESET kutatói, amely kártékony torrenteken keresztül terjedve többféle trükköt is bevet annak érdekében, hogy annyi kriptovalutától fossza meg áldozatait, amennyitől csak lehetséges – mindezt észrevétlenül.

Hogyan tehetjük biztonságosabbá a TikTok fiókunkat?

​A TikTok három évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, azóta pedig töretlen népszerűségnek örvend, hiszen mára a második legnépszerűbb social média platformmá nőtte ki magát.

hirdetés
Közösség