Ingyenes vírusirtó programhoz juthatnak a családok

​Ezer családnak ad ingyen Bitdefender Total Security 2020 vírusirtót a biztributor cég.
 

A digitális oktatás hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi terheket enyhítendő, ezer darab Bitdefender Total Security 2020 - egyszerre 5 eszközön használható -, magyar nyelvű biztonsági szoftvert ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.
 
A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon) egy évig használható. A vírusvédelmen és a személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és a jelszólopások ellen is védelmet nyújt, miközben a számítógép titkosítását, valamint a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekek számára káros weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható.
 
Nemes Dániel, a biztributor elnöke elmondta: "A digitális oktatás bevezetése a szomorú apropó ellenére is örömteli, de a megváltozott helyzetben felmerülő biztonsági kérdések a szülők nagy részét váratlanul érik. Az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt védekezés szükséges"
 
A vírusirtót a koronavirus@biztributor.hu címen lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A cég azt kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása nehézséget okozna. (A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.)
Vélemények
 
  1. 3

    A pfSense fejlesztői egy közepes veszélyességű sebezhetőségről számoltak be.

  2. 4

    A Google Chrome webböngésző jelentős mennyiségű biztonsági hibajavítással gyarapodott.

  3. 1

    Az Anchor.A trójai elsősorban azzal tud problémákat okozni, hogy egyéb károkozókat juttat fel a számítógépekre.

 
Partnerhírek
667%-kal nőtt a koronavírushoz kapcsolódó támadások száma – az ESET meghosszabbítja ingyenes akcióját

A koronavírus terjedése miatt egyre nagyobb mértékben támaszkodunk digitális megoldásokra a mindennapi életünk során.

Bizalmas katonai adatok leselejtezett számítógépen

A G DATA szakértői többek között egy föld-levegő rakétarendszer felhasználói kézikönyvét is megtalálták a német hadsereg által leselejtezett notebookon, melyet az eBay-en vásároltak meg.

hirdetés
Közösség
1