Ingyenes vírusirtó programhoz juthatnak a családok

​Ezer családnak ad ingyen Bitdefender Total Security 2020 vírusirtót a biztributor cég.
 

A digitális oktatás hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi terheket enyhítendő, ezer darab Bitdefender Total Security 2020 - egyszerre 5 eszközön használható -, magyar nyelvű biztonsági szoftvert ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.
 
A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon) egy évig használható. A vírusvédelmen és a személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és a jelszólopások ellen is védelmet nyújt, miközben a számítógép titkosítását, valamint a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekek számára káros weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható.
 
Nemes Dániel, a biztributor elnöke elmondta: "A digitális oktatás bevezetése a szomorú apropó ellenére is örömteli, de a megváltozott helyzetben felmerülő biztonsági kérdések a szülők nagy részét váratlanul érik. Az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt védekezés szükséges"
 
A vírusirtót a koronavirus@biztributor.hu címen lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A cég azt kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása nehézséget okozna. (A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.)
Vélemények
 
  1. 3

    Az Oracle VirtualBoxhoz hét biztonsági hibajavítás vált elérhetővé.

  2. 4

    Az Adobe kritikus veszélyességű hibákat javított az Adobe Illustrator szoftverében.

  3. 1

    A Rozena.XM trójai kártékony programokkal halmozza el a fertőzött számítógépeket.

 
Partnerhírek
Androidon terjedő kémprogramot fedeztek fel az ESET kutatói

Egy androidos kémprogram új verzióját kezdték vizsgálni az ESET kutatói, amely mögött az APT-C-23 nevű, 2017 óta főként a Közel-Keleten aktív, hírhedten veszélyes bűnözői csoport áll.

​Az ESET egy globális művelet keretében harcol a Trickbot ellen

Az ESET kutatói is részt vesznek abban a globális összefogásban, amelynek célja a Trickbot megállítása, amely 2016-os működése óta több mint egymillió számítógépet fertőzött meg.

hirdetés
Közösség