Gépi tanulásra összpontosít a Check Point

A Check Point felvásárolta az izraeli ForceNock Security vállalatot, amivel a gépi tanuláson alapuló védelmi technológiáit kívánja megerősíteni.
 

A ForceNock olyan webes alkalmazás és API biztonsági technológiát fejlesztett ki, mely gépi tanulásra épülő eljárásokat, valamint viselkedés és "hírnév" alapú biztonsági motorokat alkalmaz. A tervek szerint a Check Point a ForceNock technológiáját az Infinity architektúrájába integrálja.
 
"A különböző platformok - felhő, hálózat, mobil, végpont és IoT - növekvő száma teljes körű, ugyanakkor egyszerűen telepíthető és könnyen használható biztonsági technológiák alkalmazását követeli meg" - mondta Dorit Dor, a Check Point szakembere. Véleménye szerint a ForceNock technológiájának illesztése az Infinityhez erősíteni fogja a gépi tanuláson alapuló védelmi képességeket.
 
A ForceNock érdekessége, hogy egy igen fiatal cégről van szó. 2017-ben alapították Tel- Avivban. A szabadalmaztatás alatt álló, biztonsági technológiájának célja, hogy a gépi tanulás vívmányait olyan módon használja fel, hogy a biztonsági csapatok számára egyszerűbbé tegye a konfigurációk, a szabályzatok, valamint a házirendek menedzselését.
 
A technológiában rejlő lehetőségeket az is jól mutatja, hogy a Check Point nagyon hamar lecsapott rá.
Vélemények
 
  1. 4

    A Microsoft a SharePoint Serverhez két újabb hibajavítást tett elérhetővé.

  2. 4

    A Microsoft rengeteg biztonsági rést foltozott be a webböngészői, különösen az Edge esetében.

  3. 2

    ​A Pots zsaroló program a rendszerfájlokon kívül minden állomány tönkretételére alkalmas, miközben még egy hamis Windows frissítést is kap a nyakába a felhasználó.

 
Partnerhírek
Lehallgathat az iPhone?

Noha az Apple nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, még vele is megeshet, hogy hibázik. Most egy programozói hiba varázsolt lehallgató készüléket a iPhone-okból.

Az e-mailek védelme nem ér véget egy erős jelszónál

Az e-mailek fontos részei mindennapi életünknek, mégis kevesen gondolunk bele, miként biztosíthatjuk fiókjainkat a jelszavak beírásán túl.

hirdetés
Közösség
1