Gépi tanulásra összpontosít a Check Point

A Check Point felvásárolta az izraeli ForceNock Security vállalatot, amivel a gépi tanuláson alapuló védelmi technológiáit kívánja megerősíteni.
 
hirdetés

A ForceNock olyan webes alkalmazás és API biztonsági technológiát fejlesztett ki, mely gépi tanulásra épülő eljárásokat, valamint viselkedés és "hírnév" alapú biztonsági motorokat alkalmaz. A tervek szerint a Check Point a ForceNock technológiáját az Infinity architektúrájába integrálja.
 
"A különböző platformok - felhő, hálózat, mobil, végpont és IoT - növekvő száma teljes körű, ugyanakkor egyszerűen telepíthető és könnyen használható biztonsági technológiák alkalmazását követeli meg" - mondta Dorit Dor, a Check Point szakembere. Véleménye szerint a ForceNock technológiájának illesztése az Infinityhez erősíteni fogja a gépi tanuláson alapuló védelmi képességeket.
 
A ForceNock érdekessége, hogy egy igen fiatal cégről van szó. 2017-ben alapították Tel- Avivban. A szabadalmaztatás alatt álló, biztonsági technológiájának célja, hogy a gépi tanulás vívmányait olyan módon használja fel, hogy a biztonsági csapatok számára egyszerűbbé tegye a konfigurációk, a szabályzatok, valamint a házirendek menedzselését.
 
A technológiában rejlő lehetőségeket az is jól mutatja, hogy a Check Point nagyon hamar lecsapott rá.
Vélemények
 
  1. 4

    A Trend Micro fontos hibajavításokat tett elérhetővé a Password Manager alkalmazásához.

  2. 3

    A Visual Studio egy biztonsági hibajavítással gyarapodott.

  3. 2

    A Tepok trójai teljes mértékben használhatatlanná tudja tenni az általa megfertőzött számítógépeket.

 
Partnerhírek
Amikor az alkalmazott a belső ellenség

Több mint öt éven keresztül az AT&T egyes munkatársai pénzt kaptak azért, hogy kártevőket és engedély nélküli hardvereket telepítsenek a vállalat belső hálózatába.

Biztonsági céget vásárolt a McAfee

​A McAfee bejelentette, hogy felvásárolja a NanoSec biztonsági vállalatot.

hirdetés
Közösség
1