Elkészült az új Kaspersky Password Manager

Megjelent a Kaspersky Password Manager alkalmazás legújabb kiadása, mely a jelszavak mellett a bizalmas dokumentumok tárolását is biztonságosabbá teszi.
 

Manapság a felhasználók egyre nehezebb feladatnak érzik az értékes adataik kontroll alatt tartását, miközben mind több bejelentkezési, hitelesítő adatot hoznak létre. Annak érdekében, hogy ezek az információk védettek maradjanak, a Kaspersky Lab szerint szükség van egy "varázsdobozra", amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolhassuk a bizalmas adatokat, fájlokat. Erre szolgál a Kaspersky Password Manager.
 
A szoftver a Windows, a macOS, az Android és az iOS felhasználói számára is elérhető. Az eszköz védi a jelszavakat, felismeri a gyenge hitelesítő adatokat, és segítséget nyújt erős jelszavak generálásában. A felhasználók személyes adatait titkosított magánfiókokban tárolja.
 
Néhány újdonságok
 
A felhasználók mostantól kép vagy PDF formátumban tölthetnek fel vezetői engedélyeket, útleveleket, személyi igazolványokat, bankkártyákat, biztosítási okmányokat vagy más értékes dokumentumokat. Ezután pedig hozzárendelhetik a megfelelő kategóriát a feltöltött fájlhoz a gyors keresés érdekében.
 
Új funkció, hogy a Kaspersky Password Manager legutóbbi kiadása akkor is figyelmezteti a felhasználót, ha az általa választott jelszó szerepel a feltört fiókadatokat tartalmazó adatbázisokban, vagyis nem egyedi.
 
A Kaspersky Password Manager rendelkezik ingyenes és prémium verzióval. A különbség a tárolható dokumentumok száma: a free verzió 15 "bejegyzésre" ad lehetőséget. A fent említett új funkciók azonban mindkét kiadásban elérhetők.
Vélemények
 
  1. 4

    A Firefox 67-es kiadása számos biztonsági frissítéssel is szolgál.

  2. 4

    Az WebSphere Application Server egy fontos biztonsági hibajavítást kapott.

  3. 2

    A Ryuk zsaroló program is fájlok titkosítására, illetve váltságdíj követelésére hangolódott.

 
Partnerhírek
Az ingyenes videostreamek veszélyei

Javában tart az IIHF Jégkorong Világbajnokság Szlovákiában, és az NHL Stanley Cup rájátszásai is zajlanak.

​Adatainkkal fizetünk az ingyenes szolgáltatásokért

Az interneten burjánzó ingyenes alkalmazásokról, szolgáltatásokról sorra kiderül, hogy mégsem teljesen ingyenesek, ehelyett végső soron adatainkkal fizetünk értük.

hirdetés
Közösség
1