Elkészült az új Kaspersky Password Manager

Megjelent a Kaspersky Password Manager alkalmazás legújabb kiadása, mely a jelszavak mellett a bizalmas dokumentumok tárolását is biztonságosabbá teszi.
 

Manapság a felhasználók egyre nehezebb feladatnak érzik az értékes adataik kontroll alatt tartását, miközben mind több bejelentkezési, hitelesítő adatot hoznak létre. Annak érdekében, hogy ezek az információk védettek maradjanak, a Kaspersky Lab szerint szükség van egy "varázsdobozra", amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolhassuk a bizalmas adatokat, fájlokat. Erre szolgál a Kaspersky Password Manager.
 
A szoftver a Windows, a macOS, az Android és az iOS felhasználói számára is elérhető. Az eszköz védi a jelszavakat, felismeri a gyenge hitelesítő adatokat, és segítséget nyújt erős jelszavak generálásában. A felhasználók személyes adatait titkosított magánfiókokban tárolja.
 
Néhány újdonságok
 
A felhasználók mostantól kép vagy PDF formátumban tölthetnek fel vezetői engedélyeket, útleveleket, személyi igazolványokat, bankkártyákat, biztosítási okmányokat vagy más értékes dokumentumokat. Ezután pedig hozzárendelhetik a megfelelő kategóriát a feltöltött fájlhoz a gyors keresés érdekében.
 
Új funkció, hogy a Kaspersky Password Manager legutóbbi kiadása akkor is figyelmezteti a felhasználót, ha az általa választott jelszó szerepel a feltört fiókadatokat tartalmazó adatbázisokban, vagyis nem egyedi.
 
A Kaspersky Password Manager rendelkezik ingyenes és prémium verzióval. A különbség a tárolható dokumentumok száma: a free verzió 15 "bejegyzésre" ad lehetőséget. A fent említett új funkciók azonban mindkét kiadásban elérhetők.
Vélemények
 
  1. 3

    Az IBM WebSphere Application Server egy közepes veszélyességű sebezhetőségre kapott javítást.

  2. 4

    A PuTTY alkalmazás fejlesztői több veszélyes sebezhetőséget szüntettek meg.

  3. 1

    A Fakeslic trójai a felhasználók megtévesztésével próbál felkerülni a kiszemelt számítógépekre.

 
Partnerhírek
​Kiberbűnözés a dark weben

A kiberbűnözés 3 billió (milliószor millió) dolláros kiadást jelentett világszerte 2015-ben, és az előrejelzések szerint ez az összeg 2021-re 6 billióra emelkedik.

​Több millió autó(s) lehet veszélyben az okos riasztók miatt

Több millió autóba szerelték be olyan, mobiltelefonnal irányítható riasztókat, amelyek komoly biztonsági hibáik miatt nemhogy megvédik, de sokkal sérülékenyebbé teszik az autókat és az autósokat is.

hirdetés
Közösség
1