Az ESET is a felhő felé vette az irányt

​Az ESET mindenki számára bevethetővé tette a legújabb védelmi platformját, amely a felhő adta lehetőségeket használja ki.
 

Az elmúlt hónapokban rengeteg változás történt az üzleti életen belül és kívül egyaránt: sok erőforrás, szolgáltatás és folyamat ma már a felhőben működik. Nem jelentenek kivételt ez alól a biztonsági technológiák sem. Jól mutatja mindezt az ESET is, amely elérhetővé tette az új, felhős szolgáltatáscsomagját.
 
Az ESET PROTECT Cloud a biztonsági cég megoldásainak telepítését, konfigurálását és központi kezelését segíti. A rendszergazdák megtekinthetik és kezelhetik a hálózatba telepített ESET védelmi szoftverek által jelentett összes eseményt, és exportálhatják is ezeket a biztonsági információ- és eseménymenedzsment (SIEM) eszközökbe. Ezen túlmenően eszközszintű információkhoz is hozzáférhetnek hardver- és szoftverleltár segítségével.
 
Az ESET PROTECT Advanced csomagot elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeit szem előtt tartva tervezték meg. A végpontvédelem, a fájlszervervédelem és a teljes lemeztitkosítás kombinációjával biztosítja a céges eszközök és az érzékeny üzleti adatok védelmét. A felhő alapú sandbox technológiájával képes az eddig nem ismert, nulladik napi fenyegetések és a zsarolóvírusok felismerésére, valamint blokkolására. A felhős mobileszköz-menedzsmentje pedig óvja az Android alapú eszközöket a Google platformjára fejlesztett fenyegetésekkel szemben.
Vélemények
 
  1. 3

    A Cisco két biztonsági hibáról számolt be az Umbrella kapcsán.

  2. 3

    A Trend Micro Antivirus for MAC frissítésével egy sebezhetőséget is meg lehet szüntetni.

  3. 3

    Az AstroLocker egy meglehetősen komplex működésű zsarolóvírus, amely fájlok titkosításával okoz károkat.

 
Partnerhírek
Miért esünk könnyen áldozatul az SMS csalásoknak?

Az ESET szakemberei bemutatják az új SMS csalást és a szükséges teendőket, ha letöltöttük az adatlopó alkalmazást.

Levelezőszerverek ostrom alatt

A legújabb Exchange sebezhetőségét kihasználó kiberbűnözői csoportok növekvő számáról számol be az ESET

hirdetés
Közösség