Az API-kra is vigyáz a NetIQ Access Manager

​A NetIQ Access Manager új kiegészítői a SaaS-szolgáltatások, illetve az API-k hozzáféréseinek felügyeletéhez nyújtanak támogatást.
 
hirdetés

A NetIQ Access Manager központosított hozzáférés-felügyeletet kínál mind a hagyományos, mind a webes alkalmazások számára. A használatával a vállalatok egypontos bejelentkezésen (SSO) alapuló hozzáféréseket biztosíthatnak szoftvereikhez és szolgáltatásaikhoz a belső felhasználóik, az ügyfeleik és a partnereik számára egyaránt.
 
A legfrissebb kiadáshoz új kiegészítőként elérhetővé vált a SaaS Account Management platform, amely lehetővé teszi a szoftverszolgáltatásokhoz kapcsolódó fiókok felügyeleti feladatainak ellátását, beleértve a felhasználók vagy szerepkörök létrehozását, illetve a jogosultságok visszavonását.
 
A szoftver az LDAP-alapú címtárszolgáltatásban tárolt információkat felhasználva képes automatikusan "kiosztani" a fiókokat a SaaS-szolgáltatók felé, majd a későbbiek során szinkronizálja is a változtatásokat, amelyeket a szervezetek a saját címtárszolgáltatásukban végeznek. Tehát amikor egy felhasználónak változnak a jogosultságai, például már nem szükséges hozzáférnie bizonyos alkalmazásokhoz, vagy amikor egy alkalmazott elhagyja a vállalatot, nem kell egyesével, manuálisan frissíteni a módosításokat minden érintett szoftver kapcsán.
 
A megújult NetIQ Access Manager ezenfelül támogatja az API-k hozzáféréseinek ellenőrzését is. A Secure API Manager kiegészítő kiterjesztett API-kezelési infrastruktúrát biztosít a jogosultságok szabályozásához.
Vélemények
 
  1. 3

    A tcpdump kapcsán egy közepes veszélyességű biztonsági hiba látott napvilágot.

  2. 3

    Az F5 egy több termékét érintő sérülékenységről számolt be.

  3. 1

    A Fenkrib trójai nem közvetlenül okoz károkat a számítógépeken, hanem azon ártalmas programok révén, amelyeket letölt a PC-kre.

 
Partnerhírek
​Állandóan követhetők a Bluetooth eszközök

A Bluetooth kommunikációs protokoll egyik most felfedezett sérülékenysége miatt állandóan követni lehet egy eszközt.

​Vírusok ihlette művészeti kiállítás nyílt Rotterdamban

Ha az elkövetkező időszakban Hollandiában, közelebbről Rotterdamban jártok, akkor feltétlenül keressétek fel a nem túl szokványos művészeti kiállítást, ahol a legrégebbi vírusok ihlette művészeti alkotásokban gyönyörködhetünk.

hirdetés
Közösség
1