Az API-kra is vigyáz a NetIQ Access Manager

​A NetIQ Access Manager új kiegészítői a SaaS-szolgáltatások, illetve az API-k hozzáféréseinek felügyeletéhez nyújtanak támogatást.
 

A NetIQ Access Manager központosított hozzáférés-felügyeletet kínál mind a hagyományos, mind a webes alkalmazások számára. A használatával a vállalatok egypontos bejelentkezésen (SSO) alapuló hozzáféréseket biztosíthatnak szoftvereikhez és szolgáltatásaikhoz a belső felhasználóik, az ügyfeleik és a partnereik számára egyaránt.
 
A legfrissebb kiadáshoz új kiegészítőként elérhetővé vált a SaaS Account Management platform, amely lehetővé teszi a szoftverszolgáltatásokhoz kapcsolódó fiókok felügyeleti feladatainak ellátását, beleértve a felhasználók vagy szerepkörök létrehozását, illetve a jogosultságok visszavonását.
 
A szoftver az LDAP-alapú címtárszolgáltatásban tárolt információkat felhasználva képes automatikusan "kiosztani" a fiókokat a SaaS-szolgáltatók felé, majd a későbbiek során szinkronizálja is a változtatásokat, amelyeket a szervezetek a saját címtárszolgáltatásukban végeznek. Tehát amikor egy felhasználónak változnak a jogosultságai, például már nem szükséges hozzáférnie bizonyos alkalmazásokhoz, vagy amikor egy alkalmazott elhagyja a vállalatot, nem kell egyesével, manuálisan frissíteni a módosításokat minden érintett szoftver kapcsán.
 
A megújult NetIQ Access Manager ezenfelül támogatja az API-k hozzáféréseinek ellenőrzését is. A Secure API Manager kiegészítő kiterjesztett API-kezelési infrastruktúrát biztosít a jogosultságok szabályozásához.
Vélemények
 
  1. 3

    A Vivotek firmware frissítést adott ki egyes IP-kameráihoz.

  2. 3

    A Dell EMC RSA Archer két sérülékenységtől vált meg a legújabb frissítéseinek köszönhetően.

  3. 1

    A Priwidd trójai egy hátsó kaput létesít a fertőzött számítógépeken, és egy webszerverről fogadja a támadók utasításait.

 
Partnerhírek
A mobilbiztonság helyzete 2019 első félévében

Az ESET átfogó áttekintést készített arról, hogyan alakult a mobilbiztonsági helyzete a 2019-es esztendő első félévében.

Amikor a mentést titkosítja a zsarolóvírus

Egy biztonsági mentésekkel foglalkozó felhős vállalat szervereit érte sikeres zsarolóvírusos támadás.

hirdetés
Közösség
1