Adathalászok szálltak rá a Díjnetre

Az elmúlt napokban a Díjnet Zrt. nevével és logójával visszaélve adathalász e-maileket küldözgetnek ismeretlenek.
 
hirdetés
E levelek látszólag a noreply@dijnet.hu e-mail címről érkeznek. 

A cég arra kéri a felhasználókat, hogy az említett, „Bejelentés” tárgyú e-mailben feltüntetett „Frissítse A Fiókot” hivatkozást/linket ne nyissák meg, illetve arra kattintva ne adják meg adataikat, ne kezdeményezzenek regisztrációt. Fontos információ, hogy a Díjnet Zrt. a regisztráció során nem kér be bankkártya adatokat. A Díjnet részére a bankkártyás fizetést és a bankkártya regisztráció lehetőségét az OTP Bank Nyrt. biztosítja közvetlenül saját rendszerében.

A hasonló e-maileket mindenki fokozott figyelemmel kezelje. Fontos, hogy hasonló levél érkezésekor alaposan vizsgálja meg a belinkelt weboldalt, a Díjnet által küldött levél esetén a weboldalra mutató link mindig tartalmazza a dijnet.hu tartományt, egyéb esetben a linket ne nyissa meg!
Vélemények
 
  1. 3

    A Tenable SecurityCenter két sérülékenység miatt szorul frissítésre.

  2. 3

    A PostgreSQL fejlesztői egy biztonsági rést foltoztak be.

  3. 3

    A Juniper Junos egy hálózatkezelési hiba miatt eshet támadások áldozatává.

 
Partnerhírek
Beszállítótól kerülhettek volna ki a Tesla, Fiat, VW adatai

​Egy nagy szervezet adataihoz legkönnyebb partnerei kevésbé védett kapuin keresztül bejutni. Ez a tény nemrég egy sor autógyártó számára vált majdnem igazi rémálommá.

6 tipp a biztonságos nyaraláshoz

​Legyen az a Balaton vagy a horvát tengerpart, a legtöbben a nyaralásra is magukkal viszik az okostelefonjukat és akár a notebookjukat.

hirdetés
Közösség
1