Vevőre talált a Reposify

​A CrowdStrike bejelentette, hogy felvásárolja a Reposify biztonsági céget.
 

A Reposify az elmúlt években elsősorban az úgynevezett EASM (external attack surface management) technológiájával hívta fel magára a figyelmet. A cég megoldása révén az internetes támadási felületek válnak felismerhetővé, illetve priorizált módon csökkenthetővé. Különféle indexelési és gépi tanulásra épülő technológiákat vonultat fel annak érdekében, hogy a biztonsági résekre való reagálást felgyorsítsa.
 
A támadási felületek menedzselésére kitett technológiák piaca jelentős növekedés előtt áll. Egy fiatal piaci szegmensről van szó, amit jelenleg elsősorban még startup cégek dominálnak. A létjogosultságát a CrowdStrike által bejelentett felvásárlás is jelzi, amelynek keretében a Reposify a vállalathoz kerül.
 
Az izraeli székhelyű, de irodával San Franciscoban is rendelkező Reposify technológiái a jövőben integrálódni fognak a CrowdStrike termékeibe, szolgáltatásaiba. Ezáltal a kockázatkezelési lehetőségek tovább fognak bővülni, miközben a sérülékenység, valamint a patch menedzsment hatékonyabbá válhat.
 
A két vállalat egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy az üzleti tranzakció milyen pénzügyi feltételekkel valósul meg.
Vélemények
 
  1. 3

    A Symfony kapcsán két sebezhetőség miatt jelent meg frissítés.

  2. 3

    A Moodle legújabb verziójának telepítésével három biztonsági hiba szüntethető meg.

  3. 1

    ​A Hermwiz féreg meglehetősen gyorsan képes terjedni a helyi hálózatokban.

 
Partnerhírek
​ESET kiberbiztonsági trendek 2023: szép új hibrid világ

Ismét egy olyan évet zárunk, amilyenben még nem volt részünk – az ESET szakértői szerint sosem látott szintet ért el a digitális eszközöktől való függőségünk is.

A biztonsági fásultság jelei

Az IT biztonsági részleget gyakran “a nemetmondás osztályának” tartják, és nem nehéz belátni ennek okait.

hirdetés
Közösség