Új képességekkel gyarapodott a Nebula

​A Zyxel újabb funkciókkal bővítette a Nebula felhős platformját, és bevonta abba az ATP hálózatbiztonsági eszközeit is.
 

A hálózatok biztonságának kezelése bonyolult és időigényes lehet, főleg, ha több rendszert és telephelyet kell nyomon követni. Az elosztott hálózatok és a hibrid munkavégzés kiszolgálásához kapcsolódó kihívások pedig állandó nyomás alá helyezik az IT üzemeltetőket.
 
A helyzeten segítendő, mostantól a Zyxel ATP hálózatbiztonsági eszközei is támogatják a központosított, felhő alapú kezelést. Mindez természetesen a gyártó által már eddig is alkalmazott Nebula platformon keresztül valósul meg.
 
A sandboxing és a hírnév alapú szűrők révén a kártékony tartalmak elleni fellépést lehet megerősíteni. Emellett a folyamatosan frissülő, felhő alapú adatbázisnak köszönhetően sok millió ártalmas tartalomra, weboldalra vonatkozó szignatúrát használhatnak fel az ATP-eszközök a hálózati adatforgalom ellenőrzése során.
 
A biztonságos távoli munkavégzés támogatása érdekében a Zyxel a Nebula Control Centert új funkciókkal ruházta fel, amelyek révén immár közvetlenül menedzselhetők a Zyxel SecuExtender VPN-kliensek is.
Vélemények
 
  1. 3

    Az Adobe Commerce és a Magento Open Source is biztonsági hibajavítással bővült.

  2. 3

    A VMware egy biztonsági hibajavítást tett letölthetővé a vRealize megoldásaihoz.

  3. 3

    ​A Lockbit.YEB zsarolóvírus a szerverek és a szerveralkalmazások esetében is komoly pusztításra képes.

 
Partnerhírek
​Agresszív zsarolóvírus-taktikákról számolt be az ESET

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő ESET közzétette a 2021 második harmadát vizsgáló vírusriportját, amely összefoglalja észlelőrendszereinek legfontosabb statisztikáit és kutatási eredményeit.

Az 5 leggyakoribb, tinédzsereket célzó csalási módszer

A hamisított designer termékektől a „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” típusú állásajánlatokig – íme, öt gyakori trükk, melyekkel a csalók a kamaszok pénzét és személyes adatait próbálják megszerezni.

hirdetés
Közösség