Új biztonsági lehetőségeket kínál WiFi-hez a Zyxel Nebula

​A Zyxel elérhetővé tette a Nebula új frissítését, amivel egyebek mellett a WiFi-hitelesítést is biztonságosabbá tette.
 

Sok kis- és középvállalati felhasználó még mindig ugyanazt a WiFi jelszót adja meg minden vendég és alkalmazott számára, amitől a hálózat sebezhetővé válik. Az új Nebula frissítés egy felhő alapú hitelesítési megoldást kínál a DPPSK (Dinamikus Személyes Előre Megosztott Kulcs) funkción keresztül. A DPPSK használata során minden felhasználó egy egyedi WiFi-kódot kap. A Nebula irányítópulton a jelszavak lejárata egy kattintással tetszőlegesen beállítható, így a WiFi hozzáférés menedzselése több felhasználó esetén is gyorsan és biztonságosan megvalósítható. A Nebula API-ja már elérhető a menedzselt szolgáltatást nyújtó szolgáltatók és a rendszerintegrátorok számára is.
 
A CCTV switch-ek is csatlakoznak a Nebulahoz
 
A júniusi Nebula frissítést követően a felhő alapú menedzsment megoldások köréhez csatlakoznak a Zyxel GS1350 sorozat eszközei is. E switch-ek megnövelt hatótávja minden PoE-port esetében maximum 250 méteren belül képes biztosítani a zavartalan adatforgalmat. Az Auto PD Visszaállítás funkcióval pedig könnyen újraindíthatók a nem megfelelően működő eszközök.
Vélemények
 
  1. 3

    Az Oracle VirtualBoxhoz hét biztonsági hibajavítás vált elérhetővé.

  2. 4

    Az Adobe kritikus veszélyességű hibákat javított az Adobe Illustrator szoftverében.

  3. 1

    A Rozena.XM trójai kártékony programokkal halmozza el a fertőzött számítógépeket.

 
Partnerhírek
Androidon terjedő kémprogramot fedeztek fel az ESET kutatói

Egy androidos kémprogram új verzióját kezdték vizsgálni az ESET kutatói, amely mögött az APT-C-23 nevű, 2017 óta főként a Közel-Keleten aktív, hírhedten veszélyes bűnözői csoport áll.

​Az ESET egy globális művelet keretében harcol a Trickbot ellen

Az ESET kutatói is részt vesznek abban a globális összefogásban, amelynek célja a Trickbot megállítása, amely 2016-os működése óta több mint egymillió számítógépet fertőzött meg.

hirdetés
Közösség