Új biztonsági lehetőségeket kínál WiFi-hez a Zyxel Nebula

​A Zyxel elérhetővé tette a Nebula új frissítését, amivel egyebek mellett a WiFi-hitelesítést is biztonságosabbá tette.
 

Sok kis- és középvállalati felhasználó még mindig ugyanazt a WiFi jelszót adja meg minden vendég és alkalmazott számára, amitől a hálózat sebezhetővé válik. Az új Nebula frissítés egy felhő alapú hitelesítési megoldást kínál a DPPSK (Dinamikus Személyes Előre Megosztott Kulcs) funkción keresztül. A DPPSK használata során minden felhasználó egy egyedi WiFi-kódot kap. A Nebula irányítópulton a jelszavak lejárata egy kattintással tetszőlegesen beállítható, így a WiFi hozzáférés menedzselése több felhasználó esetén is gyorsan és biztonságosan megvalósítható. A Nebula API-ja már elérhető a menedzselt szolgáltatást nyújtó szolgáltatók és a rendszerintegrátorok számára is.
 
A CCTV switch-ek is csatlakoznak a Nebulahoz
 
A júniusi Nebula frissítést követően a felhő alapú menedzsment megoldások köréhez csatlakoznak a Zyxel GS1350 sorozat eszközei is. E switch-ek megnövelt hatótávja minden PoE-port esetében maximum 250 méteren belül képes biztosítani a zavartalan adatforgalmat. Az Auto PD Visszaállítás funkcióval pedig könnyen újraindíthatók a nem megfelelően működő eszközök.
Vélemények
 
  1. 4

    Az SQLite három biztonsági rés miatt szorul frissítésre.

  2. 3

    A GitLab fejlesztői két biztonsági rést foltoztak be.

  3. 1

    A Devilshadow trójai sok funkcióval képes támogatni a kiberbűnözők által végrehajtott károkozásokat.

 
Partnerhírek
Az ESET kutatói feltérképezték a katonai és diplomáciai célpontokat támadó InvisiMole csoport működését

Az InvisiMole új kampányát vizsgálva az ESET kutatóinak sikerült feltárniuk a csoport frissített eszközkészletét, valamint a Gamaredon hackercsoporttal való szoros együttműködésük részleteit is.

​LinkedIn-en keresztül támadó hackereket lepleztek le az ESET kutatói

Álláshirdetésnek álcázott adathalász támadásokat lepleztek le az ESET kutatói, melyek vélhetően az észak- koreai illetőségű Lazarus csoporthoz köthetők.

hirdetés
Közösség