Balasys IT Kft.

Telefonszám: +36 1 646 4740
E-mail: info@balasys.hu
Web: www.balasys.hu

​Zero Trust egyszerűen a Balasys és a One Identity megoldásaival

A Balasys, a közép-európai régió egyik legjelentősebb kiberbiztonsági szoftvergyártója saját fejlesztésű és disztributált termékekből álló Zero Trust portfolióját a One Identity legújabb megoldásaival egészíti ki.

A OneLogin-felvásárlásból származó termékek integrációjával a felhőalapú jogosultságkezelés és fejlett többfaktoros autentikációs megoldások is elérhetővé váltak a Zero Trust biztonsági modellt bevezetni kívánó szervezetek számára.
 
A One Identity egységes jogosultságvédelmi platformjának fő újdonságai:
  • a Safeguard Alchemy, ami a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók, mint pl. rendszergazdák tevékenységének megfigyelését és ellenőrzését már a felhőből is lehetővé teszi,
  • az eszközszintű többfaktoros autentikáció (MFA – multifactor authentication), amellyel a biztonságos bejelentkezés minden eszközön elérhető,
  • a Safeguardba való jelszómentes, automatikus beléptetés lehetősége.Ezen újdonságokra építve természetesen a platform analitikai funkciói is tovább erősödnek. További újdonság az automatikus jogosultságbeállítási funkció, amellyel a szervezetek úgy konfigurálhatják a felhasználók hozzáféréseit, hogy azok megfeleljenek a Zero Trust biztonsági modellben megfogalmazott elveknek.
 
A OneLogin és a One Identity többfaktoros autentikációt lehetővé tevő megoldásainak egyesítésével a többfaktoros autentikáció mostantól nemcsak az egyes alkalmazások, hanem már a Windowsba való belépés pillanatától kikényszeríthető a maximális biztonság érdekében. A OneLogin és a One Identity Manager összekapcsolásával pedig egy központosított jogosultságkezelési megoldás jött létre olyan képességekkel, mint a Single Sign-On (SSO), a jogosultságigénylés önkiszolgáló rendszere vagy az időalapú hozzáférések megadásának lehetősége. A One Identity egységes jogosultságvédelmi platformja áttekintést nyújt a felhasználói és gépi fiókokról és jogosultágaikról, valamint a beépített analitikai funkciók segítségével világos képet nyújt a szervezetek kockázati profiljáról, és a magasabb biztonsági szint eléréséhez javasolt változtatásokról.
 
A Balasys Zero Trust portfoliójának központi eleme a Zorp Gateway nevű hálózatbiztonsági megoldás, ami egyebek mellett kiegészíthető Active Directory-kezeléssel, kiemelt hozzáférés-kezeléssel, központi naplókezeléssel, API-biztonsággal, csalásmegelőzéssel és természetesen tanácsadási és bevezetési szolgáltatásokkal is.
 
További információ a Balasys Zero Trust portfoliójáról itt található: https://balasys.eu/hu/solutions/zero-trust/
Az oldalt partnerünk szerkeszti, annak tartalmáért felelősséget nem vállalunk!