IDC Security Roadshow 2019

Kezdés időpontja:
2019.03.28.
Helyszín:
Budapest New York Palota Erzsébet krt. 9-11.
Szervező:
IDC Hungary
Leírás:
XVI. alkalommal kerül megrendezésre 15 közép- és kelet-európai országban , valamint a Független Államok Közössége régiójában az IDC Security Roadshow. A rendezvénysorozat tematikai íve az IT biztonságtól kezdve, az információ biztonságon át a tisztán üzleti biztonsággal foglalkozó kérdéseket egyaránt felöleli.

A technológia csak egy összetevője annak, hogyan gondoskodunk szervezetünk biztonságáról - a folyamatok éppúgy fontosak, mint az architektúra, az emberek, az irányelvek és az irányítás. A szervezetek védelmének középpontjában az adatok és információk állnak, így valójában információbiztonságról beszélünk. Miután a biztonsági trendeket a digitális eszközök és a digitális üzletet határozza meg, így egyértelmű, hogy a tét az üzleti biztonság.
További információk:
Esemény weboldala
 
  1. 3

    A CoreFTP FTP és SFTP Server egy közepes veszélyességű sebezhetőséget tartalmaz.

  2. 3

    A Drupal fejlesztői egy biztonsági hibajavítást adtak ki.

  3. 1

    A Fakeslic trójai a felhasználók megtévesztésével próbál felkerülni a kiszemelt számítógépekre.

 
Partnerhírek
​Kiberbűnözés a dark weben

A kiberbűnözés 3 billió (milliószor millió) dolláros kiadást jelentett világszerte 2015-ben, és az előrejelzések szerint ez az összeg 2021-re 6 billióra emelkedik.

​Több millió autó(s) lehet veszélyben az okos riasztók miatt

Több millió autóba szerelték be olyan, mobiltelefonnal irányítható riasztókat, amelyek komoly biztonsági hibáik miatt nemhogy megvédik, de sokkal sérülékenyebbé teszik az autókat és az autósokat is.

hirdetés
Közösség