Menedzselt biztonság ipari cégek számára

​A Schneider Electric menedzselt biztonsági szolgáltatása kifejezetten ipari és termelő cégek számára nyújt kibervédelmet.
 

Az ipari vállalkozások körében is meghatározó trenddé vált a digitalizáció, azonban a hálózati hozzáféréssel rendelkező szenzorok, berendezések, gyártósorok a hatékonyság növelése mellett a kiberkockázatok megjelenését is magukkal hozták. Ebben a helyzetben a tulajdonosok és cégvezetők egyre inkább felismerik, hogy szükségük van olyan kiberbiztonsági megoldásokra, amelyek segítenek minimalizálni a rendszer sebezhetőségei által okozott leállásokat, a szellemi tulajdon elvesztéséből adódó károkat és az egyéb zavarokat.
 
A Schneider Electric ezt az igényt felismerve tette elérhetővé új szolgáltatását, a Managed Security Services-t (MSS), amely segíti a gyártási technológiákat (Operational Technology - OT) működtető ügyfeleket a távoli hozzáférésből adódó megnövekedett kiberkockázatok kezelésében. A szolgáltatás üzemeltetésében a vállalat Cybersecurity Connected Service Hub (CCSH) részlege is kulcsfontosságú szerepet kap.
 

"A menedzselt biztonsági szolgáltatások segítenek ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák a kiberbiztonság területén, proaktívan kezeljék a kockázatokat, alkalmazkodjanak a jogszabályi előírásokhoz, lehetővé téve ezáltal számukra, hogy az alaptevékenységükre összpontosíthassanak"

- mutatott rá Jay Abdallah, a Schneider Electric Cybersecurity Solutions and Services részlegért felelős alelnöke.
 
Az új szolgáltatás tulajdonképpen integrálja a biztonsági felügyeletet és a helyreállítási támogatást. Figyelemmel kíséri az ismert kockázatokat, valamint védi a hálózatokat, a rendszereket és az adatokat az IT-, OT- és felhős környezetekben egyaránt. Gépi tanulási képességekkel és trendelemzéssel kezeli a biztonsági folyamatokat 24/7/365-ös támogatás mellett.
Vélemények
 
  1. 4

    Súlyos sebezhetőségek kerültek napvilágra az Exim kapcsán.

  2. 4

    A Mozilla kilenc biztonsági rést foltozott be a Firefox webböngészőn.

  3. 3

    A LockBit.YJ zsarolóvírus legújabb variánsa sem kíméli a fájlokat.

 
Partnerhírek
​Céges és magánadatok ostrom alatt

Az adathalászat majdnem olyan régi, mint maga az internet, így talán azt gondoljuk, hogy már mindent tudunk róla, felismerjük az üzenet tárgysorából, a megszólításból vagy a levél megfogalmazásából.

Nyaralás: mutatjuk, hogyan előzze meg a csalásokat

A megtévesztő ingyenes utazásoktól kezdve a fiktív bérelhető lakásokig számos átverés terjed az interneten.

hirdetés
Közösség