Megérkezett a Zyxel legújabb VPN-eszköze

​A Zyxel bemutatta legújabb biztonsági megoldását, a ZyWALL VPN1000 névre keresztelt VPN routert.
 

Ahogy a kiberbűnözés egyre nagyobb teret nyer, a kis- és középvállalkozásoknak úgy válik egyre nehezebbé a biztonsági követelményeknek való megfelelés. Ezt egyebek mellett a Zyxel is látja, ezért egy olyan eszközt dobott piacra, amelyet a kisebb cégek is be tudnak vetni viszonylag egyszerűen.
 
A ZyWALL VPN1000 nevű eszköz SD-WAN-t és egyéb fontos biztonsági funkciókat kínál. Az összes széles körben elterjedt VPN csatlakozási típust támogatja: IPSec, L2TP, SSL&TLS, PPTP protokollokat, és természetesen lehetőséget ad a telephely-telephely, valamint az ügyfél-telephely közötti topológiák kialakítására.


Forrás: Zyxel
 
Központilag kezelhető biztonsági hálózat
 
A ZyWALL VPN1000 mellé egy egyéves SD-WAN licensz jár, ami azt jelenti, hogy a vállalkozások számára elérhető az önálló és a Nebula Orchestrator (SD-WAN) üzemmód is. Ez utóbbi segítségével a terheléselosztást nem kell egyesével eszközönként állítani, mivel központilag is kezelhetők az ehhez tartozó beállítások.
 
A hagyományos VPN és SD-WAN funkciók mellett a ZyWALL VPN1000 tűzfal tartalomszűrővel, URL/HTTPS alapú szűréssel, illetve biztonságos keresési funkciókkal is rendelkezik. Tartalmazza a Zyxel GeoEnforcer szolgáltatást, ami a beérkező forgalom eredetét azonosítja. A hibrid felhős támogatás révén pedig a nyilvános felhő infrastruktúrákhoz történő (Amazon AWS, Microsoft Azure) csatlakozások is felügyelhetők.
Vélemények
 
  1. 4

    A WordPress kompatibilis ThemeREX bővítmények kapcsán egy súlyos sebezhetőségre derült fény.

  2. 3

    Az IBM újabb hibajavításokat tett elérhetővé a WebSphere Application Serverhez.

  3. 1

    Az Anchor.A trójai elsősorban azzal tud problémákat okozni, hogy egyéb károkozókat juttat fel a számítógépekre.

 
Partnerhírek
A fertőzést is visszafordítja

A G DATA vírusirtója mostantól egy saját fejlesztésű gráfadatbázis segítségével is feldolgozza, hogy a kártevők hogyan viselkednek a számítógépeken, és képes visszafordítani a kártékony változtatásokat.

​A koronavírussal kapcsolatos félelmeket használják számítógépes kártevők terjesztésére

A G DATA arra figyelmeztet, hogy a kiberbűnözők a koronavírus kapcsán kialakult helyzetet kihasználva terjesztenek számítógépes kártevőket.

hirdetés
Közösség
1