Megállapodott a Zyxel és a McAfee

Együttműködési megállapodást kötött a Zyxel és a McAfee, aminek nyertese az ATP tűzfalcsalád lett.
 

A McAfee kártékony programok elleni megoldásának integrációja a Zyxel ATP tűzfal-termékcsaládjába új védelmi lehetőségeket teremt különösen a kis- és középvállalkozások számára.
 
"A kkv-knak most nagyobb szüksége van a kiberbiztonsági támogatásra, mint valaha" – nyilatkozta Javed Hasan, a McAfee termékstratégiáért felelős vezetője a hálózati céggel történő megállapodás kapcsán.
 
További újdonságok
 
A Zyxel nem kizárólag a McAfee-vel történő együttműködésről számolt be, hanem egyúttal két új eszközt is bemutatott, amelyek az ATP termékcsaládot egészítik ki.
 
Az ATP100W és az ATP700 modellek, amolyan minden-az-egyben eszközöknek számítanak. A felhő alapú sandboxing megoldásokat integrálják további biztonság eszközökkel annak érdekben, hogy mind az ismert, mind az ismeretlen fenyegetések észlelése és blokkolása hatékonyabbá válhasson.
 
A legújabb ZLD 4.5 firmware-től kezdve a Zyxel ATP tűzfalai az Express és a Stream módokban egyidejűleg képesek futtatni a víruskereső funkciókat. Az Express módban egy folyamatosan bővülő, mesterséges intelligencián alapuló, felhős adatbázis nyújt információkat a fenyegetésekről, míg a Stream üzemmód biztosítja a helyi szkennelést.
 
"Ez egy kihívásokkal teli időszak a vállalkozások számára. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan álltunk át az otthoni munkavégzésre a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében. A legtöbb cég számára a naprakész, kártevők elleni fellépés jelenti a legalapvetőbb és a leghatékonyabb megoldást, hogy megvédjék vállalkozásukat a kibertámadások ellen" - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    Az SQLite kapcsán két sebezhetőségre derült fény.

  2. 4

    Az Autodesk Maya egy súlyos sérülékenységet tartalmaz.

  3. 3

    A Maze.A zsarolóprogram fájlok titkosítása mellett adatokat is kiszivárogtat a fertőzött számítógépekről.

 
Partnerhírek
Módosított pályázati kiírás - az „Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata - 2020” cím elnyerésére

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2020 évre is meghirdeti az „Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata - 2020” címet.

667%-kal nőtt a koronavírushoz kapcsolódó támadások száma – az ESET meghosszabbítja ingyenes akcióját

A koronavírus terjedése miatt egyre nagyobb mértékben támaszkodunk digitális megoldásokra a mindennapi életünk során.

hirdetés
Közösség
1