Megállapodott a Zyxel és a McAfee

Együttműködési megállapodást kötött a Zyxel és a McAfee, aminek nyertese az ATP tűzfalcsalád lett.
 

A McAfee kártékony programok elleni megoldásának integrációja a Zyxel ATP tűzfal-termékcsaládjába új védelmi lehetőségeket teremt különösen a kis- és középvállalkozások számára.
 
"A kkv-knak most nagyobb szüksége van a kiberbiztonsági támogatásra, mint valaha" – nyilatkozta Javed Hasan, a McAfee termékstratégiáért felelős vezetője a hálózati céggel történő megállapodás kapcsán.
 
További újdonságok
 
A Zyxel nem kizárólag a McAfee-vel történő együttműködésről számolt be, hanem egyúttal két új eszközt is bemutatott, amelyek az ATP termékcsaládot egészítik ki.
 
Az ATP100W és az ATP700 modellek, amolyan minden-az-egyben eszközöknek számítanak. A felhő alapú sandboxing megoldásokat integrálják további biztonság eszközökkel annak érdekben, hogy mind az ismert, mind az ismeretlen fenyegetések észlelése és blokkolása hatékonyabbá válhasson.
 
A legújabb ZLD 4.5 firmware-től kezdve a Zyxel ATP tűzfalai az Express és a Stream módokban egyidejűleg képesek futtatni a víruskereső funkciókat. Az Express módban egy folyamatosan bővülő, mesterséges intelligencián alapuló, felhős adatbázis nyújt információkat a fenyegetésekről, míg a Stream üzemmód biztosítja a helyi szkennelést.
 
"Ez egy kihívásokkal teli időszak a vállalkozások számára. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan álltunk át az otthoni munkavégzésre a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében. A legtöbb cég számára a naprakész, kártevők elleni fellépés jelenti a legalapvetőbb és a leghatékonyabb megoldást, hogy megvédjék vállalkozásukat a kibertámadások ellen" - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.
Vélemények
 
  1. 4

    A Drupal esetében egy kritikus veszélyességű sebezhetőség megszüntetésére van szükség.

  2. 4

    A Google Chrome több mint két tucat sebezhetőségtől vált meg.

  3. 2

    ​A CobraLocker zsarolóvírus a felhasználó féltve őrzött fájljainak titkosítását követően váltságdíjat követel.

 
Partnerhírek
​7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe? Az ESET szakértői bemutatják a legnépszerűbb módszereket.

Nyílt pályázati felhívás - "Az év információbiztonsági újságírója 2021"

Az idén már tizenhatodik alkalommal hirdetünk pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

hirdetés
Közösség