Kiberbiztonsági partnerre talált a Schneider Electric

​Partnerségi megállapodást kötött a Schneider Electric és a BitSight, hogy globális kockázatokat azonosító és fenyegetésfelderítő megoldásokat fejlesszenek ki az ipari felhasználók számára.
 

Az elmúlt években a kiberbűnözők egyre nagyobb figyelmet fordítottak az ipari és termelő rendszerekre. Ezzel párhuzamosan nőtt az ezeket érintő támadások száma. A Schneider Electric és a BitSight egyaránt fontos lépésnek tekintik a partnerségüket, amely sokat segíthet az ügyfeleik biztonságának és ellenálló képességének javításában azáltal, hogy pontosabb információk állnak majd gyorsabban rendelkezésre az OT (Operational Technology) rendszerek sebezhetőségeiről. 

A két cég közötti kooperáció célja az ipari biztonság megerősítése, és a nagyobb átláthatóság biztosítása az ipari infrastruktúrákban, illetve a vezérlőrendszerekben (ICS) használt, kiberbiztonsági fenyegetéseknek kitett eszközök tekintetében. 

"A BitSight által gyűjtött adatokat és átfogó tudást hasznosítva a Schneider Electric képes lesz felderíteni az OT-rendszereket érintő fenyegetéseket. Ezáltal időben tudjuk tájékoztatni azokat az ügyfeleket, akiknek az eszközei kockázatokat rejtenek vagy nem biztonságos az internet kapcsolatuk"

- nyilatkozta Christophe Blassiau, a Schneider Electric kiberbiztonsági részlegének alelnöke és globális informatikai biztonsági vezetője. 
Vélemények
 
  1. 3

    A Symfony kapcsán két sebezhetőség miatt jelent meg frissítés.

  2. 3

    A Moodle legújabb verziójának telepítésével három biztonsági hiba szüntethető meg.

  3. 1

    ​A Hermwiz féreg meglehetősen gyorsan képes terjedni a helyi hálózatokban.

 
Partnerhírek
​ESET kiberbiztonsági trendek 2023: szép új hibrid világ

Ismét egy olyan évet zárunk, amilyenben még nem volt részünk – az ESET szakértői szerint sosem látott szintet ért el a digitális eszközöktől való függőségünk is.

A biztonsági fásultság jelei

Az IT biztonsági részleget gyakran “a nemetmondás osztályának” tartják, és nem nehéz belátni ennek okait.

hirdetés
Közösség