Ingyenes webbiztonsági eszköz vált letölthetővé

A Check Point kiadta a ZoneAlarm Web Secure Free nevű eszközét, amely ingyenes védelmet biztosít az adathalászat, a kártékony letöltések és a veszélyes weboldalak ellen.
 

A ZoneAlarm Web Secure Free egy Google Chrome bővítmény, amely ingyenesen nyújt alapvető fontosságú biztonsági eszközöket a webböngészéshez. A telepítésével a ZoneAlarm Safe Search lesz az alapértelmezett keresőmotor, ami a Check Point ThreatCloud adatbázist használja. Ez folyamatosan frissített, az egész világból összegyűjtött fenyegetésekkel kapcsolatos információkra támaszkodva biztosítja a káros tartalmak kiszűréséhez szükséges adatokat.
 
Az újdonság a hozzá kapcsolódó ZoneAlarm Zero-Phishing technológia révén csökkenti a személyes adatok kitettségét az adathalászattal szemben. Ellenőrzi a weboldalakat, és az érzékeny adatok esetleges megadása előtt figyelmeztetést jelenít meg.
 
Mindezeken túl a ZoneAlarm Threat Extraction technológiának köszönhetően a felhasználók biztonságosabban kezelhetik az e-mailben érkező vagy az internetről letöltött dokumentumokat.
 
"A kiberbűnözők folyamatosan a támadások legjobb módjait keresik, és gyakran építenek valós félelmeinkre. Ezt az elmúlt időszakban is tapasztaltuk a koronavírushoz kapcsolódó spamek számának megugrása kapcsán" - mondta Dror Levy, a Check Point egyik vezetője.
Vélemények
 
  1. 3

    A PHP kapcsán egy közepes veszélyességű sebezhetőségre derült fény.

  2. 2

    Az OpenSSH fejlesztői biztonsági hibajavítást tettek elérhetővé.

  3. 1

    A Theaabo trójai sok funkcióval képes támogatni a kiberbűnözők által végrehajtott károkozásokat.

 
Partnerhírek
Módosított pályázati kiírás - az „Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata - 2020” cím elnyerésére

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2020 évre is meghirdeti az „Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata - 2020” címet.

667%-kal nőtt a koronavírushoz kapcsolódó támadások száma – az ESET meghosszabbítja ingyenes akcióját

A koronavírus terjedése miatt egyre nagyobb mértékben támaszkodunk digitális megoldásokra a mindennapi életünk során.

hirdetés
Közösség
1