Ingyenes webbiztonsági eszköz vált letölthetővé

A Check Point kiadta a ZoneAlarm Web Secure Free nevű eszközét, amely ingyenes védelmet biztosít az adathalászat, a kártékony letöltések és a veszélyes weboldalak ellen.
 

A ZoneAlarm Web Secure Free egy Google Chrome bővítmény, amely ingyenesen nyújt alapvető fontosságú biztonsági eszközöket a webböngészéshez. A telepítésével a ZoneAlarm Safe Search lesz az alapértelmezett keresőmotor, ami a Check Point ThreatCloud adatbázist használja. Ez folyamatosan frissített, az egész világból összegyűjtött fenyegetésekkel kapcsolatos információkra támaszkodva biztosítja a káros tartalmak kiszűréséhez szükséges adatokat.
 
Az újdonság a hozzá kapcsolódó ZoneAlarm Zero-Phishing technológia révén csökkenti a személyes adatok kitettségét az adathalászattal szemben. Ellenőrzi a weboldalakat, és az érzékeny adatok esetleges megadása előtt figyelmeztetést jelenít meg.
 
Mindezeken túl a ZoneAlarm Threat Extraction technológiának köszönhetően a felhasználók biztonságosabban kezelhetik az e-mailben érkező vagy az internetről letöltött dokumentumokat.
 
"A kiberbűnözők folyamatosan a támadások legjobb módjait keresik, és gyakran építenek valós félelmeinkre. Ezt az elmúlt időszakban is tapasztaltuk a koronavírushoz kapcsolódó spamek számának megugrása kapcsán" - mondta Dror Levy, a Check Point egyik vezetője.
Vélemények
 
  1. 4

    A Zoom client for Windows egy nulladik napi sérülékenységet tartalmaz.

  2. 4

    A Google elérhetővé tette az Android júliusi hibajavításait.

  3. 1

    A Devilshadow trójai sok funkcióval képes támogatni a kiberbűnözők által végrehajtott károkozásokat.

 
Partnerhírek
Az ESET kutatói feltérképezték a katonai és diplomáciai célpontokat támadó InvisiMole csoport működését

Az InvisiMole új kampányát vizsgálva az ESET kutatóinak sikerült feltárniuk a csoport frissített eszközkészletét, valamint a Gamaredon hackercsoporttal való szoros együttműködésük részleteit is.

​LinkedIn-en keresztül támadó hackereket lepleztek le az ESET kutatói

Álláshirdetésnek álcázott adathalász támadásokat lepleztek le az ESET kutatói, melyek vélhetően az észak- koreai illetőségű Lazarus csoporthoz köthetők.

hirdetés
Közösség