Ingyenes biztonsági képzések a Check Pointtól

A Check Point új partneri együttműködést jelentett be a Coursera online oktatási platformmal.
 

A Check Point Jump Start előadássorozat már elérhető a Coursera platformon. Ennek célja a biztonsági és IT szakemberek készségeinek fejlesztése a közepes és nagyvállalati hálózatok elleni kiberfenyegetések, valamint a biztonságmenedzsment terén. A sorozat hamarosan DevOps és DevSecOps szakértők számára összeállított felhőbiztonsági előadásokkal egészül ki.

A Check Point idén márciusban jelentette be, hogy a 100. oktatási intézmény is csatlakozott SecureAcademy programjához, mely szintén kiberbiztonsági tananyagot kínál. Annak érdekében, hogy az iparágból minél több szakember számára legyen vonzó, valamennyi kurzus ingyenesen érhető el.
 

"Azért, hogy világszerte pótolni tudjuk a kiberbiztonsági ismeretekkel kapcsolatos hiányosságokat, egyszerűbbé kell tennünk az oktatási anyagok elérését a szakmában dolgozók és a diákok számára egyaránt. A Coursera-val való együttműködés kulcsfontosságú lépés ezen a téren"

- mondta Shay Solomon, a Check Point Software Technologies képzésfejlesztési igazgatója.
Vélemények
 
  1. 3

    A PuTTY alkalmazás egy biztonsági hibától vált meg.

  2. 3

    A Samba közepes veszélyességű sérülékenységek miatt kapott frissítést.

  3. 1

    A Devilshadow trójai sok funkcióval képes támogatni a kiberbűnözők által végrehajtott károkozásokat.

 
Partnerhírek
Az ESET kutatói feltérképezték a katonai és diplomáciai célpontokat támadó InvisiMole csoport működését

Az InvisiMole új kampányát vizsgálva az ESET kutatóinak sikerült feltárniuk a csoport frissített eszközkészletét, valamint a Gamaredon hackercsoporttal való szoros együttműködésük részleteit is.

​LinkedIn-en keresztül támadó hackereket lepleztek le az ESET kutatói

Álláshirdetésnek álcázott adathalász támadásokat lepleztek le az ESET kutatói, melyek vélhetően az észak- koreai illetőségű Lazarus csoporthoz köthetők.

hirdetés
Közösség