Hazánkban is megerősíti jelenlétét a SolarWinds

​Magyarországra, valamint a délkelet- és közép-európai országok piacára is komoly tervekkel tette be a lábát a SolarWinds.
 

A hazai biztonsági és IT-piacon jól ismert RelNet Technológia Kft. Cseh Köztársaságra, Észak-Macedóniára, Horvátországra, Magyarországra, Moldovára, Romániára, Szerbiára, Szlovákiára és Szlovéniára kiterjedő disztribúciós megállapodást írt alá az IT-menedzsment szoftvereket fejlesztő SolarWindsszel. A RelNet ezen országok piacait kezdetben a magyarországi székhelyéről fogja kiszolgálni.
 

"Öröm számomra, hogy cégünk újra egy rendkívül fontos pillanatához érkezett a történetében"

- mondta Dávid András, a RelNet Technológia Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A SolarWinds elsősorban a nagy teljesítményű, vállalati szintű, IT-menedzsment szoftvereinek köszönhetően vált ismertté világszerte. A vállalat a megoldásainak fejlesztése során kiemelt hangsúlyt helyez a hibrid IT-környezetekre, illetve támogatást biztosít az ilyen típusú IT-infrastruktúrák kialakításához. A cég egyebek mellett DevOps és SecOps szakemberekkel, illetve adatbázisadminisztrátorokkal (DBA-k) működik együtt annak érdekében, hogy kiderítse, milyen kihívásokkal néznek szembe a technológiai szakemberek a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású IT-infrastruktúrák, alkalmazások és környezetek üzemeltetése során.
 
A SolarWinds megoldásai alapvetően hat fő kategóriába sorolhatók, és lefedik a hálózat-, az adatbázis- és a rendszermenedzsment területeit. Emellett az IT-biztonságot, valamint az informatikai szolgáltatás- és alkalmazásmenedzsmentet támogató megoldások sem hiányoznak a palettájáról.
Vélemények
 
  1. 4

    Az NVIDIA fontos biztonsági frissítést tett letölthetővé grafikus driverekhez.

  2. 4

    Az OpenLDAP kapcsán egy biztonsági hibára derült fény.

  3. 1

    ​A Hermwiz féreg meglehetősen gyorsan képes terjedni a helyi hálózatokba.

 
Partnerhírek
A technológiai fejlődés jövője

Az ESET új megközelítéssel és kiemelkedő véleményvezérekkel mutatja be, hogyan látja a technológia fejlődésének jövőjét.

Biztonsági hibák a Lenovo notebookokban

Az ESET kutatói három olyan sebezhetőséget fedeztek fel és elemeztek ki, amelyek a Lenovo gyártmányú laptopokat érintik.

hirdetés
Közösség