Hasznos újdonságokat és HBO támogatást kapott a Kaspersky VPN-je

​Továbbfejlesztette és kibővítette a Kaspersky a VPN Secure Connection szoftver funkcióit.
 

A legújabb frissítésnek köszönhetően a felhasználók már nemcsak régiókhoz, hanem városi helyszínekhez is kapcsolódhatnak: globális szinten jelenleg 20 város „érhető el” a VPN szolgáltatás keretében. Ezek a kapcsolatok Android, iOS és Mac rendszerű eszközökön használhatók, Windows operációs rendszeren pedig a jövő év elején lesz elérhető a funkció.
 
Routerek támogatása
 
A biztonsági cég az OpenVPN-t hívta segítségül, hogy a VPN-megoldásának hatókörét kiterjessze az otthoni hálózatokra. Az újdonság minden olyan eszközön elérhető, amely beépített vagy standard OpenVPN klienssel is rendelkezik. Ha a felhasználó összeköti a routert a Kaspersky VPN Secure Connection szolgáltatással, akkor az ehhez a routerhez csatlakoztatott összes eszköz védelmet kap. Így olyan eszközök és rendszerek (Linux, Chromebook, FireTV és AndroidTV) is biztonságosabb hálózati környezetbe helyezhetők, amelyek más különben nem támogatottak a Kaspersky VPN-je által. Ez a funkció ugyanakkor csak a prémium felhasználók számára érhető el.
 
Kibővült a támogatott streaming szolgáltatások köre
 
A HBO Max is bekerült a Kaspersky VPN Secure Connection által támogatott streaming platformok közé. (Eddig a következők voltak támogatottak: Netflix, HBO Max, Disney +, Amazon Prime Video, BBC iPlayer és Hulu.)
Vélemények
 
  1. 3

    A NETGEAR egy közepes veszélyességű sérülékenységről számolt be.

  2. 3

    Az IBM QRadar SIEM-hez egy jelentős biztonsági frissítőcsomag vált elérhetővé.

  3. 3

    ​A Lockbit.YEB zsarolóvírus a szerverek és a szerveralkalmazások esetében is komoly pusztításra képes.

 
Partnerhírek
Így kezelhetjük az árnyékinformatika biztonsági kockázatait

A táv- és hibrid munka korszakában egyre égetőbb problémává válik, ha az alkalmazottak nem engedélyezett hardvereket és szoftvereket használnak.

A távozó munkavállalók közel fele magával visz vállalati adatokat

A kilépő vagy elbocsátott munkavállalók közel fele titokban letölt, elment, továbbküld vagy kiszivárogtat munkával kapcsolatos dokumentumokat, mielőtt elhagyja régi munkahelyét.

hirdetés
Közösség