Gépi tanulásra építkezik a Check Point Quantum Titan

​A Check Point Quantum Titan legújabb kiadása a gépi tanulás vívmányainak felhasználásával száll szembe a kibertámadásokkal.
 

A Check Point Quantum Titan a Quantum kiberbiztonsági platform legújabb képviselője, mely három új software blade-et tartalmaz. Ezek gépi tanulás alkalmazásával nyújtanak IoT-biztonságot, valamint védelmet a domaines visszaélésekkel és az adathalász támadásokkal szemben.
 

"A fenyegetések egyre kifinomultabbak, gyakoribbak és költségesebbek. Az IoT eszközök és a multi felhők terjedése drámai mértékben megnövelték az összetettséget és az adatszivárgások lehetőségét. Ennek megfelelően a vállalatoknak olyan biztonsági intézkedéseket kell foganatosítaniuk, amelyek nem csupán hatékonyak, de eredményesek is. Építenek a mindennapossá vált, rejtőzködő kibertámadások elleni védelemhez szükséges biztonsági analitikára és az automatizációs lehetőségekre"

- mondta Frank Dickson, az IDC Group biztonságért felelős elnökhelyettese.
 
Az új Check Point Quantum Titan a fenyegetésekkel szembeni védelmi technológiák, folyamatok és házirendek konszolidációjával, valamint automatizálásával igyekszik csökkenteni a komplexitás mértékét.
 
Az IoT számára elérhető, hagyományos biztonsági megoldások gyakorta kiegészítő szenzorokat igényelnek, valamint sok időt a kézi telepítéshez és adminisztrációhoz. A Quantum IoT Software blade célja, hogy ezen a helyzeten változtasson, és egyszerűsítse a védelmi architektúrát. Mindezt oly módon, hogy közben megfeleljen a zero trust elveknek is.
Vélemények
 
  1. 4

    Súlyos sebezhetőségek kerültek napvilágra az Exim kapcsán.

  2. 4

    A Mozilla kilenc biztonsági rést foltozott be a Firefox webböngészőn.

  3. 3

    A LockBit.YJ zsarolóvírus legújabb variánsa sem kíméli a fájlokat.

 
Partnerhírek
​Céges és magánadatok ostrom alatt

Az adathalászat majdnem olyan régi, mint maga az internet, így talán azt gondoljuk, hogy már mindent tudunk róla, felismerjük az üzenet tárgysorából, a megszólításból vagy a levél megfogalmazásából.

Nyaralás: mutatjuk, hogyan előzze meg a csalásokat

A megtévesztő ingyenes utazásoktól kezdve a fiktív bérelhető lakásokig számos átverés terjed az interneten.

hirdetés
Közösség