Csatasorba állnak a Zyxel új tűzfalai

A Zyxel legújabb tűzfalcsaládja a kis- és közepes méretű vállalatoknál tetten érhető növekvő hálózati és biztonsági igényekre reagál.
 

A digitális rendszerektől való növekvő függőség egyre nagyobb terhet ró a hálózatokra a kkv szektorban is. Ezért a hálózati megoldásokat gyártó vállalatok folyamatos fejlesztésekkel rukkolnak elő egyrészt a legújabb hálózati szabványoknak, előírásoknak való megfelelőség jegyében, másrészt a fokozott funkció- és teljesítményigény kezelése érdekében, harmadrészt pedig a legújabb kiberbiztonsági fenyegetettségekkel szembeni ellenállóképesség növelése céljából.
 
A Zyel sem kivétel e gyártók alól, amit jól tükröz a vállalat legújabb tűzfalcsaládjának piacra dobása is.
 
Az új, USG FLEX H sorozat megnövelt teljesítményű tűzfalat, VPN-t és UTM funkcionalitást biztosít multi-gigabites (1-10Gbps) sebesség mellett. Egyes modellek Power over Ethernet (PoE) portokkal is rendelkeznek, így közvetlenül WiFi hozzáférési pontokat és 5G-s eszközöket is képesek kezelni.
 
A vállalkozásokat célzó egyre összetettebb fenyegetésekkel szemben az USG FLEX H sorozat mesterséges intelligencia és felhő alapokon nyugvó biztonsági technológiákat vet be a többszintű védelem érdekében. A védelmi rendszer sandboxingot, rosszindulatú szoftverek elleni védelmet, DNS/IP/URL-szűrést, behatolásmegelőző rendszert (IPS) és alkalmazásmonitorozást tartalmaz. Emellett a tűzfalak támogatják a széles körben használt VPN-protokollokat, mint például az IKEv2/EAP és az SSL VPN-t.
 
A H sorozat webes menedzsment felülete is megújult, átláthatóbbá, letisztultabbá vált, így az összetettebb konfigurációs beállítások is egyszerűbben végezhetők el. Természetesen a felhős, Nebula menedzsment is támogatott.
 
Az USG FLEX H sorozat jelenleg hat modellt foglal magában. Egyes változatokhoz egyéves Gold Security Pack licenc is jár.
 
 1. 4

  Elérhetővé váltak a MySQL legújabb biztonsági frissítéseit.

 2. 4

  A Java frissítésével ezúttal hét biztonsági rés foltozható be.

 3. 3

  Telepíthetők az Oracle Database Server legújabb biztonsági frissítései.

 4. 4

  A VirtualBox virtualizációs alkalmazás három biztonsági hibát tartalmaz.

 5. 5

  A Cisco egy kritikus veszélyességű sebezhetőséget szüntetett meg az SSM-ben.

 6. 3

  Az IBM Security SOAR esetében egy biztonsági hibajavítás vált elérhetővé.

 7. 3

  A Palo Alto Networks egy hibajavítást adott ki a PAN-OS-hez.

 8. 4

  Az NVIDIA egyes grafikus drivereiben egy veszélyes hibára derült fény.

 9. 3

  A Webminhez több biztonsági frissítés vált letölthetővé.

 10. 3

  A Wireshark egy nemrég feltárt sebezhetőség miatt kapott frissítést.

Partnerhírek
Mesterséges intelligencia és deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

​A kiberbűnözők piszkos játéka

A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai a sport szerelmesei voltak.

hirdetés
Közösség