Bővülőben van a Balasys Zero Trust portfóliója

​A Balasys a Zero Trust portfólióját a One Identity legújabb megoldásaival egészítette ki.
 

A OneLogin felvásárlásából származó termékek integrációjával a felhőalapú jogosultságkezelés és a többfaktoros autentikációs megoldások is elérhetővé váltak a Zero Trust biztonsági modellt bevezetni kívánó szervezetek számára.
 
A One Identity egyik legfontosabb újdonsága a Safeguard Alchemy, amely a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók, mint pl. rendszergazdák tevékenységének megfigyelését és ellenőrzését a felhőből is lehetővé teszi. Az eszközszintű, többfaktoros authentikáció pedig a biztonságos hitelesítésről gondoskodik, miközben a Safeguardba való jelszómentes, automatikus beléptetés lehetősége is adott. Ezen újdonságokra építve a platform analitikai funkciói is tovább bővültek.
 
A OneLogin és a One Identity egyesítésével a többfaktoros authentikáció nemcsak az egyes alkalmazások indításakor, hanem már a Windows-ba való belépés pillanatától kikényszeríthető. Alapvetően egy központosított jogosultságkezelési megoldásról van szó a következő funkciók támogatásával:
 • Single Sign-On (SSO)
 • Jogosultságigénylés önkiszolgáló módon
 • Időalapú hozzáférések kezelése
 
A Balasys Zero Trust portfoliójának központi elemének továbbra is a Zorp Gateway számít.
Vélemények
 
 1. 3

  Az Apache Tomcat egy közepes veszélyességű hiba miatt kapott frissítést.

 2. 4

  Az Edge webböngésző megkapta az újabb biztonsági frissítését.

 3. 1

  ​A Hermwiz féreg meglehetősen gyorsan képes terjedni a helyi hálózatokban.

 
Partnerhírek
Új, hálózati szintű megoldás a távközlési és internetszolgáltatók számára

Az új ESET NetProtect védi az ügyfelek Telco- és ISP-hálózatokhoz csatlakoztatott eszközeit a rosszindulatú webtartományoktól, a rosszindulatú szoftverektől, adathalászoktól és nem kívánt tartalmaktól.

​Zero Trust egyszerűen a Balasys és a One Identity megoldásaival

A Balasys, a közép-európai régió egyik legjelentősebb kiberbiztonsági szoftvergyártója saját fejlesztésű és disztributált termékekből álló Zero Trust portfolióját a One Identity legújabb megoldásaival egészíti ki.

hirdetés
Közösség