Átfogó biztonságra törekszik a Check Point és az NTT

​A Check Point és az NTT új biztonsági megoldásokat jelentett be a kiberfenyegetettségek elleni küzdelemhez.
 

A Check Point első, globális Infinity partnere az NTT Ltd. lett. Ennek tükrében a két cég egyúttal új védelmi technológiákról is beszámolt. Négy új védelmi csomag érkezett, amelyek kombinálják a Check Point Infinity kiberbiztonsági architektúráját az NTT menedzselt biztonsági szolgáltatásaival. Ezen megoldások között van egy Check Point Infinity Enterprise License Agreement (ELA) választható átjáróval 500, 1500, 2500 és 5000+ felhasználóra, NTT támogatással és karbantartással, eszközmenedzsmenttel, támadásdetektálással, valamint helyreállítási szolgáltatásokkal.
 
Az NTT Biztonsági Műveleti Központjai (SOC) és kutatás-fejlesztési csoportjai a világ internetes forgalmának jelentős részére rálátással bírnak, beleértve a dark webet is. Ennek köszönhetően esemény, támadás, incidens és sérülékenységi adatok nagy mennyiségével rendelkeznek. Olyan fenyegetéssekkel kapcsolatos információkat képesek összegyűjteni, melyek segítik a kibertámadások elleni védekezést.
 
A Check Point Infinity architektúra pedig igyekszik megoldást találni azokra a problémákra, amiket napjaink IT-infrastruktúráinak védelme okoz. Ezek közé tartozik a távmunka védelme, a rengeteg különféle biztonsági termék felügyelete, a különböző gyártók megoldásainak integrációs és együttműködési nehézségei, valamint az összetett támadások elleni fellépés.
Vélemények
 
  1. 3

    A Jupyter Notebook egy közepes veszélyességű hibát tartalmaz.

  2. 4

    A Drupal két veszélyes sebezhetőségtől vált meg.

  3. 1

    A Rozena.XM trójai kártékony programokkal halmozza el a fertőzött számítógépeket.

 
Partnerhírek
Nem csitulnak az e-mailes támadások

A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája.

Valamelyest csökkent a koronavírushoz köthető kibertámadások száma, de a Távoli Asztali Protokoll kapcsolatai továbbra is sebezhetők

A zsarolóvírusok történetében először vizsgáltak egy támadást emberölésként, miután meghalt egy megtámadott kórház betege

hirdetés
Közösség