A Dell és az Amazon közösen száll szembe a zsarolóvírusokkal

​A Dell és az Amazon bejelentette a legújabb adatvédelmi technológiát, amely a zsarolóvírusok okozta kockázatokat hivatott mérsékelni.
 

A Dell 2021-es felmérése szerint a megkérdezett informatikai döntéshozók 67 százaléka nem bízik abban, hogy egy kibertámadás esetén az összes üzletileg kritikus adata helyreállítható. Ez persze nem meglepő, hiszen az elmúlt időszakban is számos olyan nagyszabású támadás történt, amik során az érintett szervezetek jelentős károkat szenvedtek.
 
A kockázatok csökkentése érdekében a Dell és az Amazon közösen egy új védelmi megoldást fejlesztett ki, amely a PowerProtect Cyber Recovery for AWS nevet kapta. Ez többrétegű megközelítéssel teszi lehetővé az AWS-ügyfelek számára, hogy gyorsan állíthassák helyre az üzleti folyamataikat egy kibertámadást követően.
 
A megoldás izolálja az ügyfelek kritikus adatait a támadásnak kitett felületekről, és egy biztonságos, automatizált üzemeltetési szeparációval fizikailag és logikailag is elkülöníti őket.
 
Az új adatvédelmi megoldás már megvásárolható az AWS Marketplace-en, ahol megtalálhatók, tesztelhetők, megvásárolhatók és üzembe helyezhetők az AWS-en futó szoftverek.
Vélemények
 
  1. 4

    Az NVIDIA fontos biztonsági frissítést tett letölthetővé grafikus driverekhez.

  2. 4

    Az OpenLDAP kapcsán egy biztonsági hibára derült fény.

  3. 1

    ​A Hermwiz féreg meglehetősen gyorsan képes terjedni a helyi hálózatokba.

 
Partnerhírek
A technológiai fejlődés jövője

Az ESET új megközelítéssel és kiemelkedő véleményvezérekkel mutatja be, hogyan látja a technológia fejlődésének jövőjét.

Biztonsági hibák a Lenovo notebookokban

Az ESET kutatói három olyan sebezhetőséget fedeztek fel és elemeztek ki, amelyek a Lenovo gyártmányú laptopokat érintik.

hirdetés
Közösség