Többrétegű hálózatbiztonság kkv-k számára

A Zyxel bejelentette a legújabb tűzfal termékcsaládját, amely hálózatbiztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokat nyújt a kis- és középvállalkozások számára.
 

A Zyxel ATP átjáró integrálja a felhő alapú sandboxing technológiát további biztonsági rétegekkel a fenyegetések felismerése és blokkolása érdekében. E többszintű védelmi rendszerrel elérhetővé válnak komplexebb védelmi megoldások is a kkv-k számára.
 
A védelem egyik legfontosabb vonalában a sandboxing áll, amely az ismeretlen és potenciálisan veszélyes adatcsomagokat először egy biztonságos, elszigetelt környezetben vizsgálja. Sok fenyegetés azonban még eddig sem jut el. Ahogy a legtöbb biztonsági megoldás, a Zyxel ATP is megvizsgálja a beérkező adatcsomagokat, és szignatúrák alapján szűri azokat. E szignatúrák frissítésében a Zyxel egyebek mellett a Bitdefenderrel is együttműködik.
 
Ahhoz, hogy átfogó megoldást nyújthasson, a Zyxel ATP hét további biztonsági réteggel rendelkezik: webbiztonság (tartalomszűrő és antibotnet), alkalmazás- és e-mail biztonság, behatolás észlelés és megelőzés, geo-blocking, menedzselt AP szolgáltatás, valamint SecuReporter.

 
Az ATP200 típus inkább a kisebb vállalkozásoknak ideális, míg az ATP500 már a közepes méretű cégek igényeinek is megfelel 1.800 - 2.600 mbps közötti átviteli sebességgel, és akár 1-50, illetve 50-100 közötti felhasználószámmal.
Vélemények
 
  1. 4

    A Linux Kernel egy fontos biztonsági frissítést kapott.

  2. 4

    A VMware egy olyan hibajavítást tett letölthetővé, amely egy konténerkezelési rendellenességet szüntet meg.

  3. 2

    ​A Pots zsaroló program a rendszerfájlokon kívül minden állomány tönkretételére alkalmas, miközben még egy hamis Windows frissítést is kap a nyakába a felhasználó.

 
Partnerhírek
​DDoS támadásokat bérlő magyar ügyfeleket keres az Europol

Miután a világ legnagyobb bérelhető DDoS szolgáltatást nyújtó weboldalát tavaly a hatóságok lezárták, az üzemeltetőit letartóztatták, most az ügyfeleket célozza meg az Europol, akik között magyarok is lehetnek.

Lehallgathat az iPhone?

Noha az Apple nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, még vele is megeshet, hogy hibázik. Most egy programozói hiba varázsolt lehallgató készüléket a iPhone-okból.

hirdetés
Közösség
1