Többrétegű hálózatbiztonság kkv-k számára

A Zyxel bejelentette a legújabb tűzfal termékcsaládját, amely hálózatbiztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokat nyújt a kis- és középvállalkozások számára.
 
hirdetés

A Zyxel ATP átjáró integrálja a felhő alapú sandboxing technológiát további biztonsági rétegekkel a fenyegetések felismerése és blokkolása érdekében. E többszintű védelmi rendszerrel elérhetővé válnak komplexebb védelmi megoldások is a kkv-k számára.
 
A védelem egyik legfontosabb vonalában a sandboxing áll, amely az ismeretlen és potenciálisan veszélyes adatcsomagokat először egy biztonságos, elszigetelt környezetben vizsgálja. Sok fenyegetés azonban még eddig sem jut el. Ahogy a legtöbb biztonsági megoldás, a Zyxel ATP is megvizsgálja a beérkező adatcsomagokat, és szignatúrák alapján szűri azokat. E szignatúrák frissítésében a Zyxel egyebek mellett a Bitdefenderrel is együttműködik.
 
Ahhoz, hogy átfogó megoldást nyújthasson, a Zyxel ATP hét további biztonsági réteggel rendelkezik: webbiztonság (tartalomszűrő és antibotnet), alkalmazás- és e-mail biztonság, behatolás észlelés és megelőzés, geo-blocking, menedzselt AP szolgáltatás, valamint SecuReporter.

 
Az ATP200 típus inkább a kisebb vállalkozásoknak ideális, míg az ATP500 már a közepes méretű cégek igényeinek is megfelel 1.800 - 2.600 mbps közötti átviteli sebességgel, és akár 1-50, illetve 50-100 közötti felhasználószámmal.
Vélemények
 
  1. 3

    A Linux Kernel esetében egy közepes veszélysességű sebzhetőséget kell kezelni.

  2. 3

    Az IBM Notes 9 és a Domino 9 is kapott egy-egy hibajavítást.

  3. 1

    A Whisperer trójai titkosítottan kommunikál a támadókkal, miközben teljesen kiszolgáltatottá teszi az általa megfertőzött PC-ket.

 
Partnerhírek
Meghackelték a Radioheadet

​A rockzenekar énekesének számítógépére betörő hacker 150 ezer fontot követelt

​Rúgjuk ki az adathalász teszten elbukó alkalmazottat?

Az amerikai pénzügyi vállalatoknál egyre gyakoribb, hogy az adathalász teszteken megbukó alkalmazottakat kirúgják a cégtől. Szerintünk ehelyett valamivel több türelemre és oktatásra lenne szükség.

hirdetés
Közösség
1