G Data

Telefonszám: +36-1-7824246
E-mail: info@v-detect.hu
Web: virusirto.hu

A G DATA csatlakozott a kiberbűnözés ellenes globális koalícióhoz

A Cybersecurity Tech Accord több mint 60 technológiai céget átfogó iparági kezdeményezés, melyhez most a G DATA is csatlakozott.

A G DATA csatlakozott a Cybersecurity Tech Accord koalícióhoz, ezzel is hangsúlyozva elköteleződését a kiberbűnözés elleni harcban. A koalíció több mint 60 technológiai vállalat szövetsége, és a célja megvédeni ügyfeleit a titkosszolgálatoktól vagy kiberbűnözőktől induló IT támadásoktól. Az antivírus megoldásokról ismert G DATA mellett a tagok között olyan cégek vannak, mint a Microsoft, a Cisco vagy a HP.

A kiberbűnözés elleni harc a egész társadalom feladatává vált, és egyre fontosabb a digitális világban. Német IT biztonsági vállalatként a G DATA magától értetődően támogatja ezt a digitális biztonságot erősítő kezdeményezést – ismertette Hendrik Flierman, a G DATA globális értékesítési igazgatója.

A Cybersecurity Tech Accord-ról

A Cybersecurity Tech Accord önkéntes vállalást jelent a vezető technológiai cégek részéről. A célja, hogy a kiberbűnözés elleni harc szinergiáit kihasználva, az együttműködést ösztönözve a tagok közösen hárítsák el a kibertámadásokat.

A koalíció négy alapelve:
  • Felhasználóink és ügyfeleink védelme bárhol
  • Az ártalmatlan állampolgárokat és vállalatokat érő támadások elhárítása
  • A felhasználók, ügyfelek, fejlesztők támogatása a kiberbizonsági védelem megerősítésében
  • Partnerségek kialakítása a kiberbiztonság erősítése céljából

A koalícióhoz csatlakozók szándéka szerint a jövőben a tagok megosztják egymással a kiberfenyegetettségi információkat, ezzel is csökkentve a kártevők terjedését az interneten.
Az oldalt partnerünk szerkeszti, annak tartalmáért felelősséget nem vállalunk!