BalaBit IT Security

Telefonszám: +36 1 398 6700
E-mail: info@balabit.hu
Web: www.balabit.com

​Június 16-án lesz a következő Open Academy

Június közepén kerül megrendezésre az Open Academy, amely közösségi keretek között kínál ingyenes továbbképzési lehetőséget több száz informatikus szakember számára.

Június 16-án tizenegyedik alkalommal szervezi meg az Open Academy konferenciát, a biztonságtechnikai megoldásairól és az informatikai képzésben való aktív szerepvállalásáról ismert Balabit. Az Open Academy-t azzal a céllal hozták létre, hogy a magyar informatikus szakemberek körében népszerűsítsék az élethosszig tartó tanulás eszmeiségét. A kezdeményezés mára egy 2500 főt felölelő közösséggé nőtte ki magát, melynek tagjai az évente kétszer megrendezésre kerülő konferencián túl közel harminc ingyenes szakmai tréningen, képzésen és meetup-on is részt vehetnek Budapesten és vidéken egyaránt.

Az aktuális konferencia a szoftverfejlesztés területére fókuszál, az előadók között pedig ismert szakemberek és a közösség tagjai egyaránt megtalálhatók. Az érdeklődők nyolc előadást hallgathatnak meg változatos témákban. Erdődy-Nagy Zsombor a Skyscanner szenior fejlesztője arról beszél, hogy miként működik a reaktív programozás Android platformon, Paulik Beáta a neuroleadership és az agile találkozásáról, Zana László és Tamás Csaba pedig az Angularról tart előadást. Az Ericsson product ownere Ulbert Attila a fejlesztési munkák becsléséhez ad hasznos tippeket, Pfeiffer Szilárd szoftvertesztelésről, Benke Tibor a Rust programozási nyelvről, Szendi-Varga János a Nextent vezető architect-je a StackOverflow-ról prezentál. A sort Ferenczy Bálint és Szekeres Barnabás a Mito senior szakemberei zárják, akik UX és frontend tervezésről, fejlesztésről beszélnek majd.   

A konferencia helyszínéül a BME Q épülete és az ország egyik legmodernebb auditóriuma a Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden a vállalati informatika iránt érdeklődő szakembert várnak. A részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a www.balabit.hu/open-academy címen lehet megtenni. Figyelembe véve, hogy három-négyszáz résztvevőre számítanak a szervezők, érdemes ezt nem az utolsó pillanatra hagyni. 
 
  1. 4

    A Solaris kapcsán több biztonsági hibajavítás is elérhetővé vált.

  2. 4

    Az Oracle az E-Business Suite-hoz is számos frissítést adott ki a negyedéves hibajavításának keretében.

  3. 4

    Az Oracle a Fusion Middleware-t sem hagyta érintetlenül a negyedéves frissítései során.

Az oldalt partnerünk szerkeszti, annak tartalmáért felelősséget nem vállalunk!