Megerősödött a Balasys és a One Identity kapcsolata

A Balasys disztribútorként képviseli a One Identity teljes portfólióját Magyarországon és a régió más országaiban.
 
hirdetés
Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően - amelynek során a One Identity felvásárolta a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet - a Balasys 2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Így a jogosultságkezelés (Identity Governance), a hozzáférés menedzsment (Access Management), a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók kezelése (Privileged Access Management - PAM) és a naplómenedzsment területén 12 termékkel bővül a kínálata.
 
Folytatódik az integráció
 
Az integráció során a Balabit fejlesztőközpontjai és egyéb szervezeti egységei "One Identity Balabit Hub" elnevezéssel működnek tovább, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a globális szervezetben, hiszen a budapesti és veszprémi csapatok biztosítják a PAM fejlesztések legnagyobb részét.
 
A Balasys 2014. májusában vált külön a Balabit cégcsoporttól, amikor a C5 Capital 8 millió dolláros tőkeinjekciót biztosított a Balabit számára. A Balasys, amelynek tulajdonosai a Balabit alapítói, a disztribúciós tevékenysége mellett intenzív kutatási munkát is folytat, és speciális hálózatbiztonsági megoldások fejlesztésével foglalkozik.
Vélemények
 
  1. 3

    Az OpenSSH-hoz egy biztonsági patch vált letölthetővé.

  2. 3

    A VMware Workstation és a Fusion kapcsán egy sérülékenységre derült fény.

  3. 3

    Az Adobe Creative Cloud egy közepes veszélyességű biztonsági hibától vált meg.

 
Partnerhírek
Beszállítótól kerülhettek volna ki a Tesla, Fiat, VW adatai

​Egy nagy szervezet adataihoz legkönnyebb partnerei kevésbé védett kapuin keresztül bejutni. Ez a tény nemrég egy sor autógyártó számára vált majdnem igazi rémálommá.

6 tipp a biztonságos nyaraláshoz

​Legyen az a Balaton vagy a horvát tengerpart, a legtöbben a nyaralásra is magukkal viszik az okostelefonjukat és akár a notebookjukat.

hirdetés
Közösség
1