Megerősödött a Balasys és a One Identity kapcsolata

A Balasys disztribútorként képviseli a One Identity teljes portfólióját Magyarországon és a régió más országaiban.
 

Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően - amelynek során a One Identity felvásárolta a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet - a Balasys 2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Így a jogosultságkezelés (Identity Governance), a hozzáférés menedzsment (Access Management), a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók kezelése (Privileged Access Management - PAM) és a naplómenedzsment területén 12 termékkel bővül a kínálata.
 
Folytatódik az integráció
 
Az integráció során a Balabit fejlesztőközpontjai és egyéb szervezeti egységei "One Identity Balabit Hub" elnevezéssel működnek tovább, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a globális szervezetben, hiszen a budapesti és veszprémi csapatok biztosítják a PAM fejlesztések legnagyobb részét.
 
A Balasys 2014. májusában vált külön a Balabit cégcsoporttól, amikor a C5 Capital 8 millió dolláros tőkeinjekciót biztosított a Balabit számára. A Balasys, amelynek tulajdonosai a Balabit alapítói, a disztribúciós tevékenysége mellett intenzív kutatási munkát is folytat, és speciális hálózatbiztonsági megoldások fejlesztésével foglalkozik.
Vélemények
 
  1. 4

    A Drupal alapú weboldalak frissítését mihamarabb célszerű elvégezni.

  2. 3

    A McAfee Data Loss Prevention egy közepes veszélyességű biztonsági hibát tartalmaz.

  3. 1

    A Betabot trójai számos kártékony tevékenységbe tud bekapcsolódni. A neve ellenére már egyáltalán nem béta verzióról van szó.

 
Partnerhírek
Okoseszközeink az áramellátást is veszélyeztethetik

A kiberbűnözők internetes hálózatba kapcsolt háztartási készülékeket köthetnek botnetekbe, hogy manipulálhassák az energiahálózatot.

Amikor az ellátási lánc a gyenge pont

Október elején az egész biztonsági világ rácsodálkozott a neves Bloomberg Businessweek tényfeltáró cikkére, mely hardverszintű beépített kémkedésről szólt.

hirdetés
Közösség
1