Megerősödött a Balasys és a One Identity kapcsolata

A Balasys disztribútorként képviseli a One Identity teljes portfólióját Magyarországon és a régió más országaiban.
 

Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően - amelynek során a One Identity felvásárolta a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet - a Balasys 2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Így a jogosultságkezelés (Identity Governance), a hozzáférés menedzsment (Access Management), a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók kezelése (Privileged Access Management - PAM) és a naplómenedzsment területén 12 termékkel bővül a kínálata.
 
Folytatódik az integráció
 
Az integráció során a Balabit fejlesztőközpontjai és egyéb szervezeti egységei "One Identity Balabit Hub" elnevezéssel működnek tovább, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a globális szervezetben, hiszen a budapesti és veszprémi csapatok biztosítják a PAM fejlesztések legnagyobb részét.
 
A Balasys 2014. májusában vált külön a Balabit cégcsoporttól, amikor a C5 Capital 8 millió dolláros tőkeinjekciót biztosított a Balabit számára. A Balasys, amelynek tulajdonosai a Balabit alapítói, a disztribúciós tevékenysége mellett intenzív kutatási munkát is folytat, és speciális hálózatbiztonsági megoldások fejlesztésével foglalkozik.
Vélemények
 
  1. 4

    A Python, illetve a széles körben használt NumPy modul kapcsán egy biztonsági hiba került napvilágra.

  2. 4

    A Drupal fejlesztői két veszélyes biztonsági rést foltoztak be.

  3. 1

    A Windtail trójai a Mac-gépekre jelent veszélyt, mivel azokon egy hátsó kaput létesít, ami további károkozásokhoz járulhat hozzá.

 
Partnerhírek
Office 365 pár száz forintért?

Ugyan jól hangzik, hogy egy életre szóló előfizetést kaphatunk a Microsoft népszerű irodai programcsomagjához csupán háromszáz forintért, de átverésről van szó, amelynek végén akár személyes adataink is veszélybe kerülhetnek.

​Amikor a rendőrséget támadja a zsarolóvírus

Amikor bűnözők áldozatává válunk, olyankor a rendőrséghez fordulunk segítségért. De kihez fordul a rendőrség, amikor mondjuk egy zsarolóvírus bénítja meg a rendszereit?

hirdetés
Közösség
1