Kisvállalati tűzfalat mutatott be a Zyxel

​A Zyxel legújabb, kisvállalkozások számára fejlesztett tűzfalában is megjelenik a felhő alapú biztonság.
 

A felhő alapú biztonsági szolgáltatásokkal az ATP100 többszintű védelmet biztosít. Ehhez többek között a Cloud Query nevű technológia járul hozzá. A támadási információkat egy folyamatosan bővülő adatbázis tartalmazza, amelyet gépi tanulást lehetővé tevő algoritmusok használnak fel a támadások korai detektálása érdekében.
 
"A kibertámadások nagy hatással vannak a kisvállalatokra, melyek számára sok esetben nem áll rendelkezésre megfelelő erőforrás és infrastruktúra a támadások kivédéséhez, vagy a számítási kapacitások magas költsége korlátozza ennek megvalósítását" - mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője.
 
Minimális erőfeszítés, maximális hatás
 
A tűzfal rendelkezik a Zyxel IP-reputáció szűrőjével, ami automatikusan kiszűri és blokkolja a rosszindulatú IP-címekről érkező hálózati fenyegetések többségét anélkül, hogy azt egyesével vizsgálni kellene.
 
Az Arany Biztonsági Csomaggal rendelkező ügyfelek olyan új szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak, amivel személyre szabhatják a tűzfalukat, vagy nyomon követhetik azokat a támadásokat, amelyek a legproblémásabbak számukra. Ide tartoznak a webes támadások, az online visszaélések és a különféle spamforrások is.
 
Az ATP100 tűzfal a legfeljebb 25 fős kisvállalkozások számára képes védelmet biztosítani.
Vélemények
 
  1. 4

    A Google elérhetővé tette az Android júliusi hibajavításait.

  2. 3

    A Mozilla egy közepes veszélyességű biztonsági rést foltozott be a Firefox kapcsán.

  3. 1

    A Devilshadow trójai sok funkcióval képes támogatni a kiberbűnözők által végrehajtott károkozásokat.

 
Partnerhírek
Az ESET kutatói feltérképezték a katonai és diplomáciai célpontokat támadó InvisiMole csoport működését

Az InvisiMole új kampányát vizsgálva az ESET kutatóinak sikerült feltárniuk a csoport frissített eszközkészletét, valamint a Gamaredon hackercsoporttal való szoros együttműködésük részleteit is.

​LinkedIn-en keresztül támadó hackereket lepleztek le az ESET kutatói

Álláshirdetésnek álcázott adathalász támadásokat lepleztek le az ESET kutatói, melyek vélhetően az észak- koreai illetőségű Lazarus csoporthoz köthetők.

hirdetés
Közösség