Kisvállalati tűzfalat mutatott be a Zyxel

​A Zyxel legújabb, kisvállalkozások számára fejlesztett tűzfalában is megjelenik a felhő alapú biztonság.
 

A felhő alapú biztonsági szolgáltatásokkal az ATP100 többszintű védelmet biztosít. Ehhez többek között a Cloud Query nevű technológia járul hozzá. A támadási információkat egy folyamatosan bővülő adatbázis tartalmazza, amelyet gépi tanulást lehetővé tevő algoritmusok használnak fel a támadások korai detektálása érdekében.
 
"A kibertámadások nagy hatással vannak a kisvállalatokra, melyek számára sok esetben nem áll rendelkezésre megfelelő erőforrás és infrastruktúra a támadások kivédéséhez, vagy a számítási kapacitások magas költsége korlátozza ennek megvalósítását" - mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője.
 
Minimális erőfeszítés, maximális hatás
 
A tűzfal rendelkezik a Zyxel IP-reputáció szűrőjével, ami automatikusan kiszűri és blokkolja a rosszindulatú IP-címekről érkező hálózati fenyegetések többségét anélkül, hogy azt egyesével vizsgálni kellene.
 
Az Arany Biztonsági Csomaggal rendelkező ügyfelek olyan új szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak, amivel személyre szabhatják a tűzfalukat, vagy nyomon követhetik azokat a támadásokat, amelyek a legproblémásabbak számukra. Ide tartoznak a webes támadások, az online visszaélések és a különféle spamforrások is.
 
Az ATP100 tűzfal a legfeljebb 25 fős kisvállalkozások számára képes védelmet biztosítani.
Vélemények
 
  1. 4

    Az Adobe egy biztonsági hibajavítást is belecsempészett az Animate CC legújabb verziójába.

  2. 3

    Az Adobe három biztonsági rést foltozott be az Illustrator alkalmazásán.

  3. 2

    A Buran zsaroló program nem használ igazán új technikákat, mégis komoly károkat képes okozni a számítógépeken.

 
Partnerhírek
Frissítsük a Chrome böngészőt!

Ha Windows, Mac vagy Linux operációs rendszeren használjuk a Chrome böngészőt, akkor azonnal frissítsük a böngészőt a legfrissebb verzióra, mivel a régi változat két sebből is vérzik.

Visszatér az ingyenes Open Academy

November 22-én a megszokott értékekkel és koncepcióval tér vissza az Open Academy.

hirdetés
Közösség
1