Elnapolta a hibajavító keddet a Microsoft

A Microsoft egy utolsó pillanatban felfedezett rendellenesség miatt elhalasztotta a februári hibajavító keddhez tartozó frissítések kiadását.
 

A vállalat egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mi áll a hibajavítások elnapolása mögött. A közleményében annyit írt, hogy egy olyan problémára derült fény nem sokkal a patch-ek letölthetővé tétele előtt, ami felhasználók egy csoportját hátrányosan érintette volna.
 
Már máskor is történt olyan eset, hogy egy-egy hibajavítás kiadását el kellett halasztani, például minőségbiztosítási okok miatt. Azonban az roppant szokatlan, hogy minden frissítés megjelenése csúszik.
 
A Microsoft ettől a hónaptól kezdődően szétválasztotta a Windows és az Internet Explorer javításait, amelyek az elmúlt hónapokban egy frissítés keretében voltak letölthetők. Emiatt azonban számos kritikát kapott a Microsoft, ezért úgy határozott, hogy két részre bontja a javításokat. Johannes B. Ullrich, a SANS Technology Institute szakőrtője szerint elképzelhető, hogy a háttérben ennek az új frissítési módszernek egy utolsó pillanatban felfedezett rendellenessége áll. Bármi is legyen az probléma, még éppen időben derült rá fény.
 
A Microsoft még nem közölte, hogy a februári frissítések mikor válnak majd elérhetővé.

FRISSÍTÉS: A Microsoft jelezte, hogy az elmaradt frissítést március 14-én pótolja be.
Vélemények
 
  1. 4

    A Firefox 67-es kiadása számos biztonsági frissítéssel is szolgál.

  2. 4

    Az WebSphere Application Server egy fontos biztonsági hibajavítást kapott.

  3. 2

    A Ryuk zsaroló program is fájlok titkosítására, illetve váltságdíj követelésére hangolódott.

 
Partnerhírek
Az ingyenes videostreamek veszélyei

Javában tart az IIHF Jégkorong Világbajnokság Szlovákiában, és az NHL Stanley Cup rájátszásai is zajlanak.

​Adatainkkal fizetünk az ingyenes szolgáltatásokért

Az interneten burjánzó ingyenes alkalmazásokról, szolgáltatásokról sorra kiderül, hogy mégsem teljesen ingyenesek, ehelyett végső soron adatainkkal fizetünk értük.

hirdetés
Közösség
1