Biztonsági kompetenciaközpontot nyílik Budapesten

​A Micro Focus biztonsági kompetenciaközpontot hoz létre Budapesten.
 
hirdetés

A kompetenciaközpont ebben a hónapban nyílik meg a Novell PSH keretein belül, tízfős, külön erre a célra dedikált szakembergárdával. Az Enterprise Security Center az ügyfelek és a szoftverekkel foglalkozó partnerek számára egyaránt támogatást nyújt a teljes, Magyarországon elérhető vállalatbiztonsági termékportfólióhoz.
 
A Micro Focus úgy látja, hogy a cégeknek nagy szükségük van a szakértői támogatásra, mivel a kiberveszélyek száma megállíthatatlanul emelkedik. Ezzel egyidejűleg a kiberbiztonsági szakemberek iránt is fokozódik az igény. (Három éven belül várhatóan a jelenlegi triplájára, 3,5 millióra nő a betöltetlen munkahelyek száma.)
 
"A vállalatok számára rendkívül komoly probléma, hogy a kiberfenyegetések egyre összetettebbek, és a számuk is meredeken nő, miközben egyre nagyobb a hiány biztonsági szakemberekből" - mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország Dél-Kelet Európáért felelős regionális igazgatója.
 
A Micro Focus kínálata magában foglalja az adatok, az alkalmazások és a végpontok védelméért felelős szoftvereket, valamint az azonosság- és hozzáféréskezelési termékeket egyaránt. A HPE szoftveres üzletágának átvételével mostantól a Micro Focus portfóliójába tartozik többek között a Voltage és az Atalla. Utóbbi a FIPS 140-2 Level 3 szabványnak megfelelő, hardveres titkosítást támogató eszköz. A Voltage termékcsalád pedig egyebek mellett olyan szoftvereket kínál, amelyek a felhőben, valamint a helyben tárolt levelek, fájlok és egyéb érzékeny adatok védelméről gondoskodnak.
 
A Security Operations feladatok ellátásában az ArcSight termékvonal támogatja a cégeket. A Micro Focus új vállalatbiztonsági kompetenciaközpontja az ArcSight szoftverek mellett támogatást nyújt a hasonló funkciókkal rendelkező Sentinel biztonsági információ- és eseménykezelő rendszerhez is.
Vélemények
 
  1. 3

    A Jenkins fontos biztonsági frissítéseket kapott.

  2. 3

    A HAProxy két biztonsági rés kapcsán szorul frissítésre.

  3. 2

    A Trickbot trójai egy meglehetősen komplex felépítésű kémprogram, amely többféle módon képes értékes adatokhoz juttatni a terjesztőit.

 
Partnerhírek
Trendek a vállalati biztonságban

A felhasználók negyede soha egyetlen munkahelyén sem kapott biztonságtudatossági képzést.

Oktatással a zsarolóvírusok ellen

A legtöbb biztonsági incidensnek kevesebb fájó következménye lenne, ha a vállalat minden munkatársa tudná, hogy mit kell tennie vészhelyzet esetén.

hirdetés
Közösség
1