A végpontok és a levelezés biztonságát erősítette meg a Cisco

A Cisco számos biztonsági technológiával kapcsolatos bejelentést tett, amik a végpontvédelmet, valamint a levelezés biztonságát erősítik.
 
hirdetés
A végpontvédelmet biztosító Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints új funkciói és az Agari szolgáltatásaival kiegészülő Email Security megoldások bemutatása mellett a Cisco bejelentette, hogy kibővíti együttműködését a ConnectWise-zal.
 
AMP: védelem a végpontoknak
 
Sok biztonsági megoldás képes a kártevők 99 százalékának blokkolására. De mi történik a fennmaradó egy százalékkal, amely elkerüli a felderítést? A Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints egy felhő alapú végpontvédelmi megoldás, amely ennek a fennmaradó 1 százaléknak a kiszűrésében segít, különösen, ami a zsarolóvírusokat és fájl nélküli károkozásokat illeti.
 
A vállalat biztonsági kutatói rengeteg zsarolóvírus mintát, illetve variánst elemeztek, hogy azonosítsák a titkosításhoz használt tipikus technikákat. Ennek eredményeként egy új víruskereső motort fejlesztettek ki. Ez segít a romboló kártevők detektálásában, illetve a fájl nélküli támadások kiszűrésében. Az AMP fontos jellemzője, hogy akkor is képes a vírusdetektálásra, ha a védendő számítógép éppen nem kapcsolódik az internethez.
 
További újdonság a Cisco Visibility, amely egyszerűsíti és gyorsítja a biztonsági vizsgálatok elvégzését, így az elemzők gyorsabban analizálhatják az incidenseket. A megoldás számba veszi a biztonsági eseményeket, illetve grafikus formában is megmutatja a fenyegetések terjedését. Néhány kattintással betekintést lehet nyerni a Talos, a Cisco Umbrella Investigate, a Threat Grid, az AMP és más források védelmi adataiba.
 
Megerősített levelezés
 
A Cisco új szolgáltatásokkal bővítette ki az Email Security megoldásait, aminek része az Agarival kötött OEM megállapodás is.
 
A levelezésbiztonságot ezentúl a továbbfejlesztett Cisco Domain Protection technológia is elősegíti, amely automatizálja az e-mailek hitelesítési folyamatát, hogy megelőzze az adathalász támadásokat, illetve védelmet nyújtson a csalások ellen.
 
Végül, de nem utolsó sorban az új, Cisco Advanced Phishing Protectionről is lehullt a lepel. Ez gépi tanulásra épülő technológiák révén egészíti ki a Cisco Email Security védelmi vonalait.
Vélemények
 
  1. 3

    Az IBM DB2 kapcsán több biztonsági hibajavítás is letölthetővé vált.

  2. 3

    Az Apache ZooKeeper sebezhetősége adatmanipulációra adhat lehetőséget.

  3. 3

    A Joomla! fejlesztői két biztonsági rést foltoztak be.

 
Partnerhírek
Kvantumszámítógép forgatja fel a titkosítás és a kriptovaluták világát

Földi halandónak egyelőre túl bonyolult dolog kvantumszámítógépet építenie, ám szakértők szerint öt éven belül annyira elterjednek ezek az eszközök, hogy gyökerestül felforgatják az életünket.

Turla Mosquito – dominálnak az általános eszközök

A Turla egy hírhedt kémcsoport, amely már legalább tíz éve tevékenykedik. A csoport először még 2008-ban tűnt fel, amikor betört az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának rendszerébe.

hirdetés
Közösség
1