A mobil eszközök felügyeletében fejlődött a ZENworks

​Elérhetővé vált a ZENworks legújabb kiadása, amely központosított felügyeletet biztosít a vállalati informatikai és kommunikációs eszközökhöz, beleértve a laptopokat, okostelefonokat és táblagépeket is.
 

A friss kiadás legfontosabb újdonságai elsősorban a mobil eszközfelügyelt köré csoportosulnak. Új funkciókat tartalmaz az iOS és Android eszközök menedzseléséhez. Az Android készülékek már Android Enterprise Work-Managed módban is kezelhetők anélkül, hogy külön Work Profilt hoznának rajtuk létre. Az okostelefonokon és tableteken így egyszerűbben alkalmazhatók a házirendek, és csak az engedélyezett szoftverek futhatnak rajtuk.
 
Az IT-szakemberek a felügyeletük alá tartozó, ellopott vagy elveszített eszközök helyzetét is meghatározhatják. A ZENworks Reporting pedig mostantól mobil eszközökhöz kötött leltárriportok készítésére is alkalmas.
 
Az új verzióval megújuló irányítópult jobb rálátást biztosít az adatokra, ezzel is segítve az esetleges problémák gyorsabb azonosítását. A testre szabható megoldásban újabb irányítópultok is kialakíthatók a legfontosabb információk megjelenítéséhez és szűréséhez.
 
"Szakértőink szerint a végpontok kezelését és védelmét érdemes a kiberbiztonsági stratégia szerves részeként és egyik alappilléreként kezelni. A hibajavítások azonnali kezelése, a fejlett adattitkosítás, a VPN-re vonatkozó szabályok betartatása, valamint a konténertechnológiával elkülönítve óvott adatok és alkalmazások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetek nagyobb biztonságban tudhassák értékes erőforrásaikat" - mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.
Vélemények
 
  1. 4

    A Drupal fejlesztői két veszélyes biztonsági rést foltoztak be.

  2. 3

    A WinSCP-hez egy biztonsági frissítés vált letölthetővé.

  3. 1

    A Windtail trójai a Mac-gépekre jelent veszélyt, mivel azokon egy hátsó kaput létesít, ami további károkozásokhoz járulhat hozzá.

 
Partnerhírek
Office 365 pár száz forintért?

Ugyan jól hangzik, hogy egy életre szóló előfizetést kaphatunk a Microsoft népszerű irodai programcsomagjához csupán háromszáz forintért, de átverésről van szó, amelynek végén akár személyes adataink is veszélybe kerülhetnek.

​Amikor a rendőrséget támadja a zsarolóvírus

Amikor bűnözők áldozatává válunk, olyankor a rendőrséghez fordulunk segítségért. De kihez fordul a rendőrség, amikor mondjuk egy zsarolóvírus bénítja meg a rendszereit?

hirdetés
Közösség
1